Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci fotbalişti străini de care ai uitat că au jucat pentru Universitatea Craiova

Cinci fotbalişti străini de care ai uitat că au jucat pentru Universitatea Craiovagalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova are şi în prezent câţiva fotbalişti interesanţi în lot. A avut şi în trecut şi probabil că o sa mai aibă. Trecem în revistă cinci nume de fotbalişti de care ai uitat că au evoluat la formaţia lui Mihai Rotaru.

Tome Kitanovski este un fundaş dreapta născut în Macedonia, care a jucat 9 meciuri pentru Universitatea Craiova şi a marcat un singur gol. Lateralul macedonean a evoluat pentru formaţia din Bănie în Liga a doua, iar acum evoluează la Makedonija Gjorce Petrov.

Ivan Dragicevic este un atacant în vârstă de 26 de ani, care joacă în prezent pentru FK Prva Iskra Baric. A ajuns la Universitatea Craiova în ianuarie 2015, după ce jucase pentru Hajduk şi Lugano. Format la juniorii Stelei Roşii Belgrad, Ivan a jucat doar cinci meciuri în Bănie şi a marcat un gol, pe vremea când oltenii evoluau în liga secundă.

Vukasin Tomic a ajuns la 33 de ani şi joacă în Insulele Feroe la Vikingur Gota. Fundaşul de 1.98 a jucat tot în liga a doua pentru Craiova, apoi a plecat la Napredak. A mai trecut pe la Jagodina, Atyrau şi Gandzasar, schimbând experienţe în ţări precum Kazahstan, Serbia, Azerbaidjan şi acum Insulele Feroe.

Bojan Brac (31 de ani, foto jos) joacă în prezent la Kabel Novi Sad, în liga a doua din Serbia. Portarul a jucat la Craiova timp de două sezoane şi a contribuit la promovarea oltenilor în Liga 1. De la Craiova a ajuns la Banska Bystrica şi mai apoi la Radnicki şi FK Odzaci. A bifat 37 de meciuri pentru Universitatea, doar patru dintre ele în prima ligă.

Andre Santos are 31 de ani şi este cotat acum la 650 de mii de euro. Dintre foştii jucători străini ai Craiovei,  portughezul a rămas la un nivel înalt. Andre joacă la Belenenses în Portugalia şi o face foarte bine. În tricoul oltenilor a bifat 7 meciuri, fără să marcheze vreun gol. Andre Santos a mai jucat în cariera sa la Vitoria Guimaraes, Arouca, Uniao de Leiria, Sporting Lisabona, Arouca, Deportivo la Coruna şi FC Metz

Afla mai multe despre: tome kitanovskiivan dragicevicvukasin tomicbojan brac 

viewscnt
Articole similare