Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci internaţionali români au probleme medicale serioase | Mihai Pintilii a făcut ruptură la ultimul antrenament

Cinci internaţionali români au probleme medicale serioase | Mihai Pintilii a făcut ruptură la ultimul antrenament

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a explicat motivele pentru care Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi nu sunt prezenţi la acţiunea echipei naţionale pentru meciurile cu Chile (31 mai, la Graz, pe Sportzentrum Graz-Weinzödl) şi Finlanda (5 iunie, stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti). Antrenorul a comentat şi alte probleme medicale pe care le are.

"Keşeru şi Moţi încep pregătirea la echipa lor de club în 4 iunie. Am fost rugaţi de cei de la Ludogoreţ şi de jucători… Dacă îi chemam la echipa naţională nu aveau deloc vacanţă. Florin Andone are problemă la ochi, o miopie, pe 25 e programat la operaţie, după care trebuie să aibă un repaus de trei săptămâni. Răzvan Marin s-a accidentat cu o etapă înainte de a se încheia campionatul în Belgia.
 
O entorsă cu ruptură de ligamente. Vlad Chiricheş s-a operat la umăr. Dragoş Grigore are o tendinită cu bursită destul de gravă, dacă venea erau mari şanse să se rupă tendonul luu Ahile. Am hotărât ca el să meargă la Roma să facă o recuperare foarte bună. Mihai Pintilii acum trei zile la antrenamet a făcut ruptură”, a explicat selecţionerul la FRF TV.

Afla mai multe despre: keserumotibulgariaromanianationalacontrafrfprobleme 

viewscnt
Articole similare