Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci jucători români pe tabloul de simplu la Trofeul Ţiriac-Năstase

Cinci jucători români pe tabloul de simplu la Trofeul Ţiriac-Năstase

Tenis

Comentarii

Nu mai puţin de cinci jucători români sunt prezenţi pe tabloul principal de simplu al turneului ATP Challenger 80 de la Bucureşti, Trofeul Ţiriac-Năstase, iar în calificări se află alţi trei.

Potrivit FR Tenis, direct calificat pe tabloul principal de simplu, Marius Copil joacă în primul tur împotriva unuia dintre favoriţi, Vit Kopriva, din Cehia, cap de serie nr. 7, în vreme ce Filip Cristian Jianu, de asemenea calificat direct pe tabloul principal, trebuie să mai aştepte până când va afla cu cine joacă, pentru că adversarul lui vine din calificări.

Doi dintre cei trei români de pe tabloul principal care au primit câte un Wild Card vor fi adversari în primul tur, în condiţiile în care în urma tragerii la sorţi s-a decis că Nicholas-David Ionel îl va întâlni pe Ştefan Paloşi.

În ceea ce îl priveşte pe Nicolae Frunză, care a primit al treilea Wild Card, acesta va juca împotriva unui jucător din Slovacia, Filip Horansky.

Favoritul principal al turneului ATP Challenger 80 de la Centrul Naţional de Tenis al FRT din Bucureşti este italianul Stefano Travaglia, în vreme ce favoritul nr. 2 este Radu Albot, din Republica Moldova.

Duminică sunt programate să înceapă meciurile din calificări, cu trei români implicaţi în cele opt partide.

Astfel, de la ora 10.30, pe Terenul Central, Sebastian Gima îl va întâlni pe favoritul nr. 4, francezul Calvin Hemery, iar după meciul lor va intra pe teren Vlad Dancu pentru partida cu favoritul nr. 3, Julian Ocleppo, din Italia.

Meci foarte greu şi pentru Alexandru Coman, cel de-al treilea jucător român care a primit un Wild-Card în Calificări, şi care va juca împotriv favoritului nr. 1, un alt italian, Raul Brancaccio.

Trofeul Ţiriac-Năstase este un turneu ATP Challenger 80 organizat de Federaţia Română đe Tenis în parteneriat cu Fundaţia Olimpică Română şi cu Fundaţia Ion Ţiriac.

Principalii parteneri şi sponsori ai Trofeului Ţiriac Năstase 2021 sunt Dedeman, Ministerul Tineretului şi Sportului, Banca Transilvania, One United Properties, Tiriac Auto, Aqua Carpatica, Cygnus Pharma, LookSport şi LookSport+ şi Kiss FM.

Accesul spectatorilor în Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, Bd. Pierre de Coubertin 11, Sector 2, va fi liber, începând din prima zi de calificări, respectiv duminică 19 septembrie 2021, şi până în ziua finalei, 26 septembrie 2021, dar, spectatorii care vor veni la meciuri trebuie să aibă asupra lor, pentru a fi prezentat la intrarea în Arenă, unul dintre următoarele documente, ÎN FORMAT FIZIC sau ELECTRONIC:

- dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

- copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID şi aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării;

- rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test Antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).

Se pot face teste rapide Antigen şi la intrarea în Centrul Naţional de Tenis al FRT.

Afla mai multe despre: trofeul ţiriac-năstase 

viewscnt
Articole similare