Experiențe împreună.
You are here:

Cinci meciuri din Liga 2, dintre care două ale Rapidului, au fost amânate

Cinci meciuri din Liga 2, dintre care două ale Rapidului, au fost amânate

Liga 2

Comentarii

Cinci meciuri din Liga 2, dintre care două ale Rapidului, au fost amânate.

Astfel, Rapid nu va evolua în următoarele două etape ale Ligii 1, după ce jocurile cu UTA şi Dunărea Călăraşi au fost amânate. Cele două adversare ale Rapidului au cerut amânarea partidelor, Federaţia permiţându-le să amâne meciurile echipelor care au minimum doi jucători convocaţi la loturi.

Pe lângă cele două partide, şi FC Argeş - CSM Reşiţa, UTA - Concordia şi Snagov - U Cluj au fost amânate.

Rapid, două meciuri amânate în Liga 2

”După UTA Arad, şi Dunărea Călăraşi a amânat jocul cu Rapid, din etapa a XI-a a ligii secunde, astfel încât următorul joc al nostru, după cel de mâine, cu Metaloglobus, se va disputa pe 16 octombrie, împotriva Petrolului Ploieşti, în etapa a XII-a.

O regulă a federaţiei permite cluburilor din Liga 2 să ceară amânarea jocurilor în cazul în care au cel puţin doi jucători convocaţi la echipele naţionale. Jocurile cu UTA şi Dunărea Călăraşi vor fi reprogramate la o dată ce va fi anunţată ulterior, cel mai probabil în luna noiembrie”, se arată într-un comunicat postat de către cei de la Rapid.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe