Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci milioane de euro pentru Mitriţă! Clubul de mare tradiţie din Serie A aflat pe urmele căpitanului Craiovei

Cinci milioane de euro pentru Mitriţă! Clubul de mare tradiţie din Serie A aflat pe urmele căpitanului Craiovei

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru căpitanul echipei, Alexandru Mitriţă, anunţă publicaţia Fanatik.

Potrivit sursei amintite, de serviciile mijlocaşului ofensiv ar fi interesată FC Torino, care ar fi trimis o ofertă concretă pe adresa clubului din Bănie. Italienii s-au lovit, însă, de refuzul patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, care îşi doreşte cel puţin opt milioane de euro în schimbul golgheterului Ligii 1.

În plus, oltenii vor să câştige titlul în Liga 1, acesta fiind un alt motiv pentru care Rotaru nu vrea să renunţe în această iarnă la internaţionalul român.

La 23 de ani, Alex Mitriţă traversează cea mai bună perioadă a carierei. Revenit în vara anului 2017 în Liga 1, după experienţa de doi ani avută la Pescara, pentru care a jucat atât în Serie A, cât şi în Serie B, Mitriţă s-a adaptat perfect la echipa din oraşul său natal. Până acum, Mitriţă a reuşit 29 de goluri pentru Craiova, dintre care 13 în actuala ediţie a Ligii 1. De altfel, el împarte cu George Ţucudean prima poziţie în topul golgheterilor campionatului.

3,5 milioane de euro este cota lui Mitriţă

5 selecţii are Mitriţă la echipa naţională

15 meciuri, un gol şi trei pase decisive a strâns Mitriţă, la prima sa experienţă în Serie A

Afla mai multe despre: mitritatorinooferta 

viewscnt
Articole similare