Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci persoane au fost reţinute după incidente provocate înaintea meciului Marseille-Lazio

Cinci persoane au fost reţinute după incidente provocate înaintea meciului Marseille-Lazio
Comentarii

Cinci persoane au fost reţinute, joi, în urma unor incidente care s-au produs înaintea meciului Olympique Marseille - Lazio, din Liga Europa, informează AFP.

Cu două ore înaintea startului jocului, peste o sută de fani ai gazdelor au manifestat violent în apropierea Stadionului Velodrome, cu torţe şi fumigene.

Poliţia franceză a intervenit cu gazde lacrimogene, iar fanii au răspuns aruncând diverse obiecte înspre forţele de ordine. Cei cinci au fost reţinuţi pentru că au arucat cu obiecte în poliţişti.

Potrvit autorităţilor din Marsilia, fanii lui Lazio nu au produs incidente, aceştia fiind introduşi pe stadion imediat ce au coborât din autocare.

Suporteri ai celor două echipe au avut ocazia să se încaiere miercuri seară, patru persoane, trei din Marsilia şi un italian, fiind rănite uşor în zona Portului Vechi.

Lazio s-a impus în faţa celor de la Olympique Marseille, cu scorul de 3-1 (1-0), în Grupa H a Ligii Europa, iar finalista ediţiei trecute este aproape eliminată din competiţie, după ce a acumulat doar un punct în trei meciuri.

Afla mai multe despre: marseille-lazio 

viewscnt
Articole similare