Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci transferuri complet eşuate în istoria lui Real Madrid. Pe cine consideră spaniolii cea mai mare ”ţeapă”

Cinci transferuri complet eşuate în istoria lui Real Madrid. Pe cine consideră spaniolii cea mai mare ”ţeapă”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu a transferat mereu bine. Poate că o face în prezent, dar există măcar cinci cazuri clare în care conducerea ”albilor” s-a înşelat profund.

Spaniolii au întocmit lista celor mai slabe transferuri făcute de Real Madrid.

5. Elvir Baljic

Bosniacul a semnat cu Real Madrid în 1998, pe vremea când era supranumit ”Rivaldo din Balcani”. La cererea expresă a antrenorului de atunci, John Benjamin Toshack, Baljic a ajuns pe Bernabeu pentru 20 de milioane de euro. A suferit o ruptură de ligamente în chiar primul său an şi a plecat în 2000.

4. Jonathan Woodgate

Englezul era printre cei mai bine cotaţi fundaşi ai momentului şi venea la Real Madrid pentru a-i succede lui Feranando Hierro. Transferat în 2004 pentru 25 de milioane de euro, Woodgate s-a accidentat frecvent, după ce la debut şi-a marcat un autogol şi a fost eliminat într-un meci cu Bilbao

3. Thomas Gravesen

Venit la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Claude Makelele, Thomas Gravesen a fost unul dintre cele mai ”ciudate” transferuri făcute de Real Madrid. Comportamentul său din afara terenului a dat rapid naştere la semne de întrebare. N-a rezistat la Real Madrid şi a fost cedat destul de rapid.

2. Julien Faubert

Unul dintre cele mai inexplicabile transferuri făcute de Real Madrid, Faubert a ajus pe Bernabeu în perioada de transferuri din iarnă, pentru 1.5 milioane de euro. A jucat doar 60 de minute pentru Los Blancos şi a rămas în istoria clubului, drept singurul fotbalist care a adormit pe banca de rezerve.

1. Kaka

Unul dintre cei mai mari jucători din ultimii 30 de ani, Kaka a fost trecut de spanioli pe listă drept cel mai mare eşec. De ce? Pentru că de la brazilian aşteptările erau uriaşe, iar suma de 65 de milioane de euro plătită către AC Milan solicita un randament mult mai bun. Patru sezoane a rezistat la Real şi a marcat 29 de goluri în 120 de meciuri. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridtransferuri 

viewscnt
Articole similare