Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine a plătit, de fapt, pentru transferul lui Ianis Hagi. Şeful lui Rangers, dezvăluire neaşteptată: ”A fost incredibil ce a urmat”

Cine a plătit, de fapt, pentru transferul lui Ianis Hagi. Şeful lui Rangers, dezvăluire neaşteptată: ”A fost incredibil ce a urmat”

Stranieri

Comentarii

Directorul general al lui Rangers a dezvăluit cine a plătit, de fapt, pentru transferul lui Ianis Hagi de la Genk. Stewart Robertson susţine că biletele cumpărate de fani în acest sezon au adus venituri importante în conturile clubului.

Cei de la Rangers au decis până la urmă să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi, de la Genk, în schimbul a 3 milioane de lire sterline. Tânărul internaţional român a avut evoluţii foarte apreciate în perioada în care a jucat sub formă de împrumut şi scoţienii au decis că este un jucător în care pot investi. Acum, Stewart Robertson a dezvăluit de unde a făcut rost de bani pentru transferuri.

Fanii au plătit pentru transferul lui Ianis Hagi

Într-un interviu pentru Rangers TV, Stewart Robertson spune că susţinerea fanilor a fost decisivă în transferul lui Ianis Hagi. Acest suport s-a tradus prin asistenţă ridicată pe stadion, ceea ce s-a tradus prin venituri importante din bilete: ”Suntem foarte conştienţi de sprijinul fantastic pe care l-am avut în ceea ce priveşte biletele pentru acest sezon. A fost incredibil când te gândeşti ce a urmat. Acest lucru ne-a permis să facem lucruri precum transferul lui Ianis şi ne va permite să facem mai departe şi alte oferte”, a declarat Stewart Robertson, directorul general al lui Rangers.

Directorul general al lui Rangers, încântat că a putut să plătească pentru transferul lui Ianis

Stewart Robertson mai spune că transferul lui Ianis Hagi este un real câştig pentru Rangers şi susţine că este bucuros că a reuşit să-l cumpere: ”Am fost încântaţi să-l transferăm definitiv pe Ianis. Aţi putut vedea în câteva luni ce contribuţie uimitoare a avut la echipă, va fi un atu pentru club”, a mai spus Stewart Robertson.

Cu banii proveniţi din vânzările de bilete, oficialul lui Rangers spune că va încerca să facă şi alte transferuri interesante: ”Activitatea de scouting a fost intensă. Aşteptăm cu nerăbdare să mai vină şi alte anunţuri (n.r. despre transferuri) în viitorul nu foarte îndepărtat”.

3 milioane de lire sterline a costat transferul lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers. Banii au fost plătiţi din încasările pe care Rangers le-a avut din vânzarea de bilete.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare