Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine a venit să o salveze pe Academica Clinceni de la retrogradare! Pe mâna cui a intrat echipa: "Vom termina campionatul" | OFICIAL

Cine a venit să o salveze pe Academica Clinceni de la retrogradare! Pe mâna cui a intrat echipa: "Vom termina campionatul" | OFICIAL

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a reuşit să legitimeze mai mulţi fotbalişti în ultimele zile, iar acum a prezentat şi oficialii care vor pregăti echipa.

Academica Clinceni are antrenor

După plecarea lui Adrian Falub şi interimatul asigurat de John Ene, Academica Clinceni a anunţat că de pregătirea echipei se vor ocupa Constantin Giurescu şi Florin Stângă

"Academica Clinceni are o nouă conducere tehnică. De pregătirea echipei se vor ocupa de acum înainte directorul tehnic Constantin Giurescu şi antrenorul Florin Stângă. 

Constantin Giurescu are o bună experienţă în management, fiind unul dintre puţinii directori de academii de fotbal din România care deţin Licenţa PRO de antrenor. 

Florin Stângă este un antrenor din noul val. Un tehnician tânăr care a reuşit să controleze o situaţie oarecum la fel de grea şi în liga secundă. Florin Stângă a pregătit pe Astra Giurgiu în prima parte a acestui sezon. De la debutul carierei de antrenor a mai stat pe banca formaţiilor AFC Hărman, SR Braşov şi AFC Odorheiu Secuiesc.

Toţi ceilalţi membrii au staff-ului tehnic, care au pregătit echipa în precedentele 4 runde, rămân alături de echipă", a anunţat Academica Clinceni. 

Florin Stângă a oferit prima declaraţie din postura de antrenor a ultimei clasate din Liga 1. 

"Mă simt motivat şi dornic de a face lucruri frumoase. Sunt încrezător că lucrurile vor fi ok şi că uşor-uşor vor apărea şi rezultatele. În fotbal orice este posibil, îmi doresc doar să facem tot ceea ce depinde de noi. Cred în muncă şi în şansă şi cred că vom produce şi surprize. Obiectivul nostru pe termen scurt este să formăm o echipă organizată care să joace un fotbal plăcut, iar pe termen lung să încercăm să obţinem un loc de baraj pentru salvarea de la retrogradare.

Şi cred că putem face aceste lucruri. Nu pot să prezic câte puncte vom lua, dar pot să spun sigur că ne vom bate la fiecare meci. Am avut o discuţie cu domnul primar şi mi s-a transmis că vom avea tot ce ne trebuie pentru a termina campionatul", a declarat Florin Stângă. 

Academica Clinceni e pe locul 16 în Liga 1, cu 11 puncte, la două puncte în spatele lui Dinamo Bucureşti şi la 11 puncte de Gaz Metan Mediaş. 

 

Afla mai multe despre: academica clinceniantrenor academica clinceni 

viewscnt
Articole similare