Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine ar putea deveni înlocuitorul lui Marko Dugandzic. Noul pariu de la Rapid: ”Atenţie! Au sunat din Franţa pentru el” | EXCLUSIV

Cine ar putea deveni înlocuitorul lui Marko Dugandzic. Noul pariu de la Rapid: ”Atenţie! Au sunat din Franţa pentru el” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid l-a vândut pe Marko Dugandzic (29 de ani) în perioada de mercato a verii.

După transferul lui Albion Rrahmani, Viorel Moldovan e convins că are în curte o "perlă" care să-l facă uitat pe Dugandzic, în schimbul căruia clubul va încasa 1,5 milioane de dolari.

Pariul lui Moldovan este atacantul Alexandru Stan, în vârstă de 17 ani, de la grupele de copii şi juniori ale Rapidului.

Viorel Moldovan a avut doar cuvinte de laudă pentru tânărul jucător, care este urmărit la 17 ani de echipe importante din Franţa!

”Eu zic că este o bună afacere pentru Rapid, chiar dacă au pierdut un atacant, dar nimeni nu este de neilocuit. şi cu venire lui Albion lucrurile se schimbă foarte mult, deja se discuta despre această concurenţă, dar ar putea să joace împreună etc.

Eu cred că Rapidul a făcut o afacere bună, ei au atacant în pepinieră foarte bun, am fost sunat din Franţa pentru acest copil. Atenţie, este un copil care are foame de fotbal.

Echipă din primă ligă din Franţa îl ştiu, este foarte interesant, puternic. O să îl vedem. Trebuie susţinut şi să îi dai drumul. Era un moment bun să fie vândut Dugandzic”, a declarat Viorel Moldovan la Sport Report, în direct, la Orange Sport. 

Alexandru Stan, ajuns anul trecut la Rapid, de la Giganţii Vărăşti, a semnat o nouă înţelegere cu giuleştenii, valabilă până în 2027.

În vârstă de 17 ani, Alexandru Stan are două prezenţe în echipa Rapidului, în meciurile cu UTA şi FCSB.

Marko Dugandzic, prima reacţie după ce a plecat de la Rapid: „Sunt foarte fericit! Azi dimineaţă am aflat”

Afla mai multe despre: alexandru stanrapiddugandzicviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare