Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine ar putea deveni patron la FCSB dacă Becali vinde clubul: ”Ne vom ocupa de astăzi încolo”

Cine ar putea deveni patron la FCSB dacă Becali vinde clubul: ”Ne vom ocupa de astăzi încolo”

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă a vorbit despre cine ar putea deveni patron la FCSB dacă Gigi Becali se va ţine de cuvânt şi va vinde clubul pentru 10 milioane de euro.

Iritat de atitudinea suporterilor, care au protestat vehement după ce Edi Iordănescu a fost forţat să-şi dea demisia, Gigi Becali a făcut un anunţ surprinzător.

Patronul FCSB a declarat că vinde echipa, dar fără jucători. Gigi Becali susţine că va ceda clubul în schimbul a 10 milioane de euro. Gheorghe Mustaţă a vorbit despre cine ar putea plăti aceşti bani.

Cine ar putea deveni patron la FCSB dacă Gigi Becali se ţine de cuvânt

Luni dimineaţă, ultraşii FCSB-ului s-au adunat la porţile cantonamentului din Berceni, unde Edi Iordănescu urma să ajungă pentru a-şi lua rămas bun de la jucători.

Suporterii au protestat energic împotriva deciziei lui Gigi Becali, care a pus presiune pe Edi Iordănescu să-şi dea demisia. Incidente au fost şi la palatul lui Gigi Becali, unde suporterii i-au scris mesaje pe gardurile imobilului.

Enervat de atitudinea suporterilor, Gigi Becali a anunţat că este decis să vândă echipa şi a stabilit două preţuri: 100 de milioane de euro pentru cine vrea să cumpere FCSB cu tot cu jucători sau 10 milioane de euro - fără lotul de jucători.

Nu este însă prima astfel de afirmaţie făcută de Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera a declarat şi în trecut că este dispus să vândă echipa, în momentele în care a avut conflicte cu suporterii. Însă niciodată nu a mers până la capăt.

În cazul în care de această dată s-ar ţine de cuvânt, Gheorghe Mustaţă spune că ar putea organiza o acţiune prin care suporterii să strângă suma de 10 milioane de euro. Fanii ar deveni astfel patroni la FCSB.

”Ne vom ocupa de azi încolo. Poate vorbim la nivel internaţional cu suporterii, că zece euro pe an nu e mult.

La un milion de suporteri, ai strâns zece milioane de euro şi ai dat banii. Deocamdată, a rămas la nivel de discuţie, dar e serioasă problema”, a spus Gheorghe Mustaţă pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gheorghe mustat 

viewscnt
Articole similare