Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine ar putea veni sub comanda lui Dică din vară. Are 26 de ani şi a dat 5 goluri şi 15 assist-uri în acest sezon

Cine ar putea veni sub comanda lui Dică din vară. Are 26 de ani şi a dat 5 goluri şi 15 assist-uri în acest sezon

Campionate

Comentarii

Antonio Jakolis continuă să aibă evoluţii foarte apreciate la Apollon Limassol, echipă alături de care poate câştigat titlul. Mijlocaşul croat este împrumutat până în vară de la FCSB, cu opţiune de cumpărare.

La începutul sezonului, Jakolis a fost anunţat că nu intră în planurile antrenorului şi trebuie să-şi caute echipă. Impresarul l-a dus la Apollon Limassol, care l-a vrut sub formă de împrumut pentru sezon, cu opţiune pentru un transfer definitiv. Şi Jakolis n-a avut nevoie de prea mult timp pentru adaptare.

Mijlocaşul croat este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Ciprului şi a adunat până acum 36 de apariţii pentru Apollon. Jakolis are cifre foarte bune. Până acum, a dat 15 pase de gol şi a marcat de cinci ori. Este al patrulea golgheter al echipei, după atacanţii Zelaya (15 goluri), Papoulis (13 goluri) şi Maglica (12 goluri).

Primul sezon în Cipru i-ar putea aduce şi un trofeu. Apollon se află pe primul loc în Cipru, cu 70 de puncte, urmată de APEOL - cu 67 de puncte şi Anorthosis - 60 de puncte.



Antonio Jakolis ar urma să revină în vară la FCSB, în cazul în care ciprioţii nu activează clauza pentru un transfer definitiv.

Afla mai multe despre: antonio jakolisapollon limassolciprufcsb 

viewscnt
Articole similare