Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine bărbatul care a intrat pe teren la finala EURO 2020! E recunoscut în Anglia şi a avut un mesaj controversat după ce a făcut VIDEO

Cine bărbatul care a intrat pe teren la finala EURO 2020! E recunoscut în Anglia şi a avut un mesaj controversat după ce a făcut VIDEO

EURO 2020

Comentarii

Un suporter a intrat pe teren în timpul finalei Euro-2020, dintre naţionalele Italiei şi Angliei, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra. Incidentul a avut loc în minutul 88. Intrusul e de fapt Adam Harrison, un cântăreţ englez, care s-a mândrit cu fapta sa după ce a fost evacuat de pe stadion.

Cine e intrusul din finala EURO 2020

Persoana care a intrat fără tricou pe teren în timpul meciului Italia - Anglia, de la Campionatul European, este recunoscută în Marea Britanie. Adam Harrison este concurent în cadrul Little Mix The Search, o emisiune muzicală difuzată pe BBC.

După meci, Harrison a publicat pe reţelele de socializare un video în care este scos de oamenii de ordine de pe teren: "La finalul zilei... Îmi iubesc ţara şi am făcut asta pentru a mă simţi bine. Iubire şi respect pentru Anglia, în această seară", a scris artistul. El a adăugat ulterior: "A fost distractiv". 

Au fost şi utilizatori care au criticat decizia tânărului de a intra pe teren: "Chiar crezi că a fost amuzant?", a susţinut o persoană. 

Italia a câştigat Campionatul European de fotbal

Echipa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1. La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Afla mai multe despre: euro 2020persoana pe terenitalia anglia 

viewscnt
Articole similare