Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e atacantul care a fost propus la CFR şi FCSB: „Nu va mai rămâne la actuala echipă”

Cine e atacantul care a fost propus la CFR şi FCSB: „Nu va mai rămâne la actuala echipă”

Superliga

Comentarii

Cephas Malele (27 de ani) a atras atenţia tuturor din Liga I.

Atacantului FC Argeş s-a făcut remarcat în Liga I, după ce a reuşit 8 goluri. Vârful elveţian cu origini angoleze a fost remarcat şi de Ioan Ovidiu Sabău, om cu experienţă în fotbalul românesc. Sabău crede că Malele ar face faţă atât la FCSB, cât şi la CFR, campioana României. 
Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a spus Ovidiu Sabău, la Look Sport+. Daniel Stanciu, preşedintele lui U Cluj, a vorbit şi el la superlativ despre Malele: „Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

Şi Craiova ar fi interesată de Malele, s-a scris zilele trecute. Universitatea  duce lipsă de un atacant care să marcheze constant. După accidentarea lui Elvir Koljic, 25 de ani, care i-a obişnuit pe olteni cu execuţii excepţionale, a venit în Bănie o perioadă de secetă. Nici Andrei Ivan, nici Mamut, dar nici, Alex Tudorie nu au spart târgul. Ivan a marcat 4 goluri, însă nu se simte confortabil ca atacant central, preferă să fie extremă. Mamut a dat un singur gol, iar Tudorie nu a înscris deloc. Altfel că, după venirea noului antrenor, Marinos Ouzounidis, Craiova a reînceput căutările pentru postul de vârf. 

Afla mai multe despre: cephas malelefcsbfc argescfr 

viewscnt
Articole similare