Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB! A jucat pentru Rapid, i-a fost secund lui Şumudică şi a fost adus la FCSB de Teja

Cine e Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB! A jucat pentru Rapid, i-a fost secund lui Şumudică şi a fost adus la FCSB de Tejagalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a decis să-l numească pe Bogdan Andone în funcţia de antrenor principal al FCSB, după ce negocierile cu Edi Iordănescu au picat. Fost jucător la Sportul Studenţesc, Rapid sau Oţelul Galaţi, Bogdan Andone a mai lucrat ca "principal" doar la echipe mici, iar în trecut i-a fost secund lui Marius Şumudică.

CV BOGDAN ANDONE

Bogdan Andone (44 de ani) a evoluat, printre altele, pentru Sportul, Rapid, Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol.

A fost antrenor secund în mandatul lui Mihai Teja, iar de-a lungul carierei de antrenor a fost ”principal” la Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus şi Energeticianul.

În vârstă acum de 44 de ani, Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar în ultimii ani a lucrat atât ca secund, cât şi ca antrenor principal. Ultima dată, Bogdan Andone s-a aflat pe banca celor de la Energeticianul, ca antrenor principal.

Fostul mijlocaş a fost adversarul FCSB-ului în sezonul 2015-2016, când i-a fost secund lui Marius Şumudică la Astra, în campania încheiată cu obţinerea titlului de campioană de către gruparea giurgiuveană.

Bogdan Andone are trei trofee obţinute ca jucător al Rapidului - titlul de campion, Cupa României şi Supercupa, toate în perioada 1998-1999.

La începutul lui 2019, odată cu venirea lui Mihai Teja la FCSB, Andone intra în staff-ul vicecampioanei.

Afla mai multe despre: bogdan andone fcsb,  

viewscnt
Articole similare