Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e, de fapt, patronul din acte la FCSB. Răsturnare de situaţie după ce Gigi Becali anunţase că renunţă

Cine e, de fapt, patronul din acte la FCSB. Răsturnare de situaţie după ce Gigi Becali anunţase că renunţă

FCSB

Comentarii

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a anunţat că renunţă la FCSB şi iese din acte ca patron, supărat fiind pe greşelile de arbitraj făcute împotriva "roş-albaştrilor".

Gigi Becali anunţase că nu va mai fi patron în acte la FCSB şi că are de gând să vândă echipa, după ce a început un război cu Răzvan Burleanu din cauza greşelilor de arbitraj făcute împotriva echipei. Se pare că a avut loc o răsturnare de situaţie.

Cine e, de fapt, patronul din acte la FCSB. Răsturnare de situaţie!

În actele înregistrate de FCSB la Registrul Comerţului apare în continuare Gigi Becali ca patron, scrie gsp.ro, care dezvăluie cine e al doilea om care deţine acţiuni la echipa cu baza în Berceni. În ciuda declaraţiilor făcute la final de aprilie 2023, Gigi Becali figurează în continuare ca patron în acte la FCSB.

La Registrul Comerţului, Gigi Becali deţine 99,9930% din acţiunile FCSB, astfel că deţine pachetul majoritar. Al doilea om care deţine un procent minuscul de acţiunil la FCSB, 0,0070%, este nimeni altul decât Constantin Geambazi - cumnatul omului de afaceri din Pipera, mai scrie sursa menţionată.

Potrivit hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii Fotbal Club FCSB S.A, publicată în Monitorul Oficial din 30 iunie, Gigi Becali a renunţat la mandatul de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, începând cu data de 24 aprilie 2023.

În locul lui Becali, Mihai Stoica a fost trecut în acte ca preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB, după cum anunţase deja MM în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali patron fcsbpatron acte fcsbgigi becali fcsbfcsb patron gigi becali 

viewscnt
Articole similare