Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e echipa care a eliminat-o pe FCSB. Prima reacţie după şocul din Conference League: "Fără palmares, fără experienţă. Nu cunoaşte tainele jocului"

Cine e echipa care a eliminat-o pe FCSB. Prima reacţie după şocul din Conference League: "Fără palmares, fără experienţă. Nu cunoaşte tainele jocului"

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist, Nana Falemi, a fost uimit de eliminarea FCSB-ului din preliminariile Conference League. Ex-apărătorul central nu a crezut, mai ales după ce a văzut-o pe Şahtior Karagandy.

Prima reacţie după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Nana Falemi a analizat-o pe Şahtior Karagandy şi, după toate minusurile găsite, nu a crezut că ar fi putut-o eliminat pe FCSB: "Eu venisem să văd ceva şi am văzut altceva. Venisem pentru un succes al FCSB-ului, cum îi spuneţi voi. Din păcate, am asistat la un eşec. E un rezultat neaşteptat. Cred că nimeni din România nu se aştepta la un asemenea rezultat. Adversara Stelei (n.r. - FCSB-ului) e o echipă fără palmares, fără experienţă. A arătat că nu cunoaşte tainele jocului, nu ştie să speculeze ocaziile, având în vedere numărul mare de ocazii. Au avut multe ocazii din careu, din care puteau marca cei de la Karagandy. Cu toate că a fost un meci în timpul căruia ne gândeam <<Karagandy nu are cum să e califice, că ratau, nici fizic nu stăteau bine fizic. Au câştigat la penalty-uri>>", a declarat Falemi pentru Pro X. 

FCSB, eliminată de Şahtior Karagandy

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan.

Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

 

Afla mai multe despre: nana falemifcsbsahtior karagandy 

viewscnt
Articole similare