Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e FCSB? Ce s-a întâmplat în direct la televiziunea germană

Cine e FCSB? Ce s-a întâmplat în direct la televiziunea germană

Fotbal

Comentarii

Meciul Germania - România, din grupele Campionatului European U21, a putut fi văzut în direct de nemţi pe postul te televiziune ProSieben.

Cei doi comentatori au fost Matthias Stach, unul dintre cei mai importanţi experţi ai postului, şi Rene Adler, fost portar în Bundesliga şi fost internaţional german. Cei doi au remarcat faptul că FCSB-ul avea nu mai puţin de 6 jucători prezenţi în lotul selecţionatei noastre mici.

Însă pentru aceştia scandalul FCSB - Steaua nu este cunoscut, iar comentatorii au folosit numele vechi al trupei lui Becali constant când se refereau la jucătorii ”roş-albaştrilor”. Cei 6 jucători ai bucureştenilor erau Vlad, Haruţ, Moruţan, Olaru, Oaidă şi Popescu.

Adler, care are 12 meciuri pentru ”Die Mannschaft”, l-a remarcat pe portarul FCSB-ului, care a fost de departe cel mai important om al selecţionatei noastre.

Pe lângă confuzia dintre FCSB şi Steaua, comentatorii nemţi au mai făcut o greşeală: au spus că imnul României se numeşte ”Himnusz”, acesta fiind, de fapt, imnul Ungariei.

Afla mai multe despre: european u21fcsbsteauaromânia u21andrei vlad 

viewscnt
Articole similare