Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e? Gnohere şi Pintilii au avut un şoc când l-au văzut pe bancă. Jucătorul de la FCSB pe care nici colegii nu-l ştiu

Cine e? Gnohere şi Pintilii au avut un şoc când l-au văzut pe bancă. Jucătorul de la FCSB pe care nici colegii nu-l ştiugalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Sepsi, ambele goluri venind după minutul 80. Nicolae Dică şi-a menajat mai mulţi jucători de bază, Florin Tănase, Romario Benzar sau Bogdan Planic urrmărind partida din tribună.

Această decizie le-a dat oportunitatea jucătorilor tineri să facă parte din lot. Pe bancă s-au aflat doi fotbalişti de perspectivă: Ianis Stoica şi Daniel Toma. Dacă primul a mai făcut parte din lotul celor de la FCSB, ba chiar jucând în câteva meciuri din Cupa României în sezonul precedent, Daniel Toma a prins în premieră lotul lui Dică.

Puştiul născut în anul 2001 evoluează pe postul de mijlocaş şi este om de bază la naţionala U17. A făcut parte totodată din echipa de juniori de la FCSB care pierdea finala Cupei României Elite U19 cu Dinamo, scor 10-11 la penalty-uri, pe 27 mai. 

Afla mai multe despre: daniel tomafcsbliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare