Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e omul care a anunţat că "Maradona a murit"? Diego vrea să-şi facă dreptate după ce nici iubita lui nu mai credea că e în viaţă. Filmul evenimentelor

Cine e omul care a anunţat că "Maradona a murit"? Diego vrea să-şi facă dreptate după ce nici iubita lui nu mai credea că e în viaţă. Filmul evenimentelor

Campionate

Comentarii

Argentina s-a calificat dramatic în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, însă performanţa "pumelor" a fost eclipsată de comportamentul jenant avut de Diego Maradona în timpul partidei cu Nigeria, câştigată cu 2-1.

Camerele de luat vederi au surprins de-a lungul meciului gesturi de neînţeles ale fostului mare fotbalist argentinian, iar mulţi fani şi nu numai au concluzionat că Diego a căzut din nou pradă dependenţelor, fie că e vorba de alcool sau substanţe halucinogene.

După ce s-a dat în spectacol în timpul meciului, fie cu reacţii euforice, fie cu momente în care părea să doarmă la meci, Maradona a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reţelele de socializare au abundat de imagini cu fostul decar al pumelor, dar şi cu informaţii controversate.



Una dintre ele, lansată de un vorbitor de limba spaniolă a fost că legendarul fotbalist a murit imediat după meci, din cauza unui atac de cord. Pe net a apărut un clip în care un bărbat ce susţinea că e jurnalist din Argentina anunţa că Maradona a murit şi că "anunţul va fi făcut abia miercuri dimineaţă, aceasta fiind decizia familiei" (n.r. meciul Argentina - Nigeria 2-1 s-a jucat marţi seara).

"Jur pe viaţa nepotului meu că nu s-a întâmplat nimic!"
Infromaţia s-a propagat cu rapiditate şi a ajuns şi la urechile partenerei lui Maradona, Rocio Oliva, care s-a liniştit abia în miez de noapte, când a fost sunată de de Diego din avionul spre Moscova.

Ulterior, aflând că se speculează intens că ar fi consumat cocaină, Maradona i-a transmis un mesaj jurnalistului Daniel Arcucci, în care i-a spus că doar a băut prea mult vin şi nu a consumat droguri. Acesta s-a jurat pe viaţa nepotului său, Benjamin (fiul lui Kun Aguero cu una din fiicele sale) că imaginile au fost interpretate greşit. "Jur pe viaţa nepotului meu, Benjamin şi pe a fiului meu, Dieguito Fernando, că nu s-a întâmplat nimic!"


10.000 de euro pentru prinderea celui care a lansat zvonul
Pentru că zvonurile că ar fi decedat i-au neliniştit serios familia, Maradona vrea acum să-şi facă dreptate şi e gata să plătească o recompensă consistentă pentru identificarea bărbatului care a anunţat că a murit.

"Am vorbit cu reprezentanţii mei din Buenos Aires şi i-am anunţat să facă publică decizia de a oferi o recompensă de 300.000 de pesos argentinieni persoanei care va oferi date precise despre autorul mesajului vocal. Cred că putem descoperi cine a fost", a anunţat avocatul lui Maradona, Matias Morla.

"Una din surorile lui Maradona a aflat vestea şi nu m-a putut contacta pe mine sau pe fratele ei şi în cele din urmă a leşinat. Nu putem lăsa astfel de zvonuri nepedepsite", mai spune Morla.

Afla mai multe despre: maradonagetty imagesa murit maradona 

viewscnt
Articole similare