Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cine e pe locul 3?”. Atmosferă incredibilă în vestiarul lui FC Botoşani. „Ni l-am propus de la început” | VIDEO

„Cine e pe locul 3?”. Atmosferă incredibilă în vestiarul lui FC Botoşani. „Ni l-am propus de la început” | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani nu s-a lăsat şi a mai dat o lovitură şi în finalul sezonului regulat. După ce în runda precedentă s-a calificat matematic pentru prima dată în play-off-ul Ligii 1, echipa lui Marius Croitoru a reuşit să termine sezonul regulat pe locul 3. Moldovenii au câştigat derby-ul cu Poli Iaşi, scor 2-1.

La finalul partidei de la Botoşani, în vestiarul gazdelor s-a declanşat petrecerea. Fotbaliştii şi staff-ul au cântat împreună „Cine e în play-off, play-off? Botoşani!” şi „Cine e pe locul 3? Cine e pe locul 3? Botoşani”.

Datorită succesului obţinut în faţa echipei lui Rednic, FC Botoşani a devansat-o în clasament la finalul sezonului regulat pe FCSB, care a terminat pe locul 4, cu unul mai puţin decât FC Botoşani.

Imediat după victoria cu Poli Iaşi, mijlocaşul Botoşaniului Jonathan Rodriguez a declarat că locul 3 a fost obiectivul echipei de la bun început.

„Am terminat pe locul 3, un loc pe care ni l-am propus de la începutul campionatului şi suntem foarte fericiţi şi ne pregătim pentru play-off. Cred că jucăm primul meci acasă şi avem nevoie de suporteri, să fie un stadion plin, pentru că noi, jucătorii, merităm. 

A fost cea mai bună performanţă din istoria clubului şi ne bucurăm toţi.

(Vă gândiţi şi la cupele europene?)
Vedem. Eu cred că se poate, avem o echipă bună, puternică şi vedem de la meci la meci cum suntem şi sperăm să obţinem un loc în cupele europene.

(Primul meci, acasă, cu FCSB.)
Bun, bun. Primul meci din play-off din istoria clubului şi cu FCSB”
, a declarat mijlocaşul argentinian. 

Afla mai multe despre: botosanibucurielocul 3vestiar 

viewscnt
Articole similare