Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e Shkendija, adeversa lui FC Botoşani din turul 2 preliminar Europa League! Moldovenii au lot mai bine cotat în faţa adversarei cu trei titluri de campioană

Cine e Shkendija, adeversa lui FC Botoşani din turul 2 preliminar Europa League! Moldovenii au lot mai bine cotat în faţa adversarei cu trei titluri de campioanăgalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

FC Botoşani va evolua, pe teren propriu, cu Shkendija (Macedonia de Nord), în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.

FC Botoşani - Shkendija, pe 17 septembrie, în turul 2 preliminar Europa League

  • Întâlnirea va avea loc într-o singură manşă, la 17 septembrie.
  • FC Botoşani nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi.
  • Shkendija a ocupat locul 3 sezonul trecut loc în campionatul intern, după Vardar şi Sileks. Acum, după trei etape, este tot pe locul 3.

Moldovenii au avut noroc la tragerea la sorţi. Cu câteva ore înainte de tragerea la sorţi au fost repartizaţi într-o mini-grupă cu Partizan Belgrad (Serbia), Shkendija (Macedonia de Nord) sau Bate Borisov (Belarus), iar cea mai slab cotată echipă i-a fost repartizată lui FC Botoşani. De altfel, înainte de repartizarea echipelor în mini-grupe, existau şanse ca FC Botoşani să joace împotriva lui Tottenham, AC Milan sau Rangers. 

Shkendija, din Macedonia de Nord, se află pe locul trei în campionat, loc pe care l-a obţinut şi în sezonul trecut. În noul sezon are şapte puncte, după trei etape disputate, în care au reuşit două victorii şi o remiză.

În primul tur preliminar Europa League, Shkendija a trecut de Sumqayit, în deplasare, scor 2-0.

Clubul din Macedonia de Nord evoleuază în meciurile de acasă pe un stadion cu 15.000 de locuri, care se numeşte Ecolog Arena. 

Shkendija Tetovo are opt străini în lot, iar cel mai bine cotat fotbalist e Ljupco Doriev (600.000 de euro), care are o prezenţă şi în naţionala Macdeoniei de Nord. Lotul e condus de pe bancă de albanezul Ernest Gjoka (50 de ani), care, înainte de a ajunge în Macedonia de Nord, anul trecut, a mai antrenat doar în ţara natală. 

Shkendija Tetovo are trei titluri cucerite, în 2011, 2018 şi 2019, dar şi două Cupe ale Macedoniei de Nord cucerite în 2016 şi 2018. 

FCSB a fost prima care şi-a aflat adversara. Roş-albaştrii vor juca în deplasare, în Serbia, pe terenul celor de la Backa Topola

 

Afla mai multe despre: shkendijafc botosani 

viewscnt
Articole similare