Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e super-femeia din viaţa Simonei Halep. "Ne-am plimbat prin Bucureşti şi am hotărât să facem un selfie" Despre cine spune "e zecele din viaţa mea"

Cine e super-femeia din viaţa Simonei Halep. "Ne-am plimbat prin Bucureşti şi am hotărât să facem un selfie" Despre cine spune "e zecele din viaţa mea"galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a răsspuns unei provocări din partea organzatorilor de la Wimbledon. A prezentat publicului un colaj cu cele mai dragi poze ale sale.

Simona Halep a avut o zi de pauză între meciul din turul trei de la Wimbledon, cu Polona Hercog şi cel din turul al patrulea, cu revelaţia Cori Gauff - prilej perfect pentru un moment de relaxare. A răspuns unei provocări din partea organizatorilor turneului londonez şi a povestit despre cele mai dragi poze.

Prima a fost o fotografie cu mama ei. 

"E o super femeie. E mama mea. E un om extraordinar şi îi mulţumesc pentru toată susţinerea", a declarat Halep. 

A doua fotografie aleasă a fost cea de la Roland Garros în care Simona a îmbrăcat tricoul cu numele lui Hagi. "E cel mai bun fotbalist al României. A fost modelul meu când eram copil. M-a inspirat mult şi i-am copiat ambiţia, felul în care s-a antrenat şi a muncit toată viaţa", a mai spus Halep. 

A urmat o poză făcută de Halep alături de Nadia Comăneci, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros. "Zece curat. E prima gimnastă din lume care a reuşti asta. E cea mai bună gimnastă pe care a avut-o România şi probabil cea mai bună din lume, pentru că a luat primul zece curat. De câte ori are ocazia vine să mă susţină la meciuri. Îi mulţumesc pentru sprijin", a spus Halep. 

Ultima fotografie aleasă de Simona pentru colajul celor mai dragi poze a fost una cu nepoata, Tania, fiica fratelui ei. "Ea e în acest moment "zecele curat" (n.r. perfect 10, aşa cum se spune făcând referire la Nadia şi la primul zece din istoria gimnasticii) din viaţa mea. Petrec mult timp cu ea atunci când merg acasă. E adorabilă", a spus Halep. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: halepsimonawimbledon 

viewscnt
Articole similare