Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Ahmed Bani, fotbalistul de 17 ani care a marcat pentru Dinamo la Clinceni. VIDEO cu reuşita AICI

Cine este Ahmed Bani, fotbalistul de 17 ani care a marcat pentru Dinamo la Clinceni. VIDEO cu reuşita AICI
Comentarii

Ahmed Bani a marcat golul de 2-0 al echipei Dinamo în deplasarea de la Clinceni.

Pe numele său complet Andrei Ahmed Mustafa Bani, fotbalistul cu origini iordaniene are doar 17 ani. S-a născut pe 22 august 2002, iar acum doi ani a fost în atenţia lui AS Roma, formaţie alături de care s-a şi antrenat o vreme şi care l-ar monitoriza se pare în continuare.

Cine este Ahmed Bani

Bani evoluează ca mijlocaş stânga sau aripă stânga şi a ajuns la Dinamo în 2019. În actuala stagiune a bifat patru meciuri până la partida de la Clinceni, fără să marcheze vreodată. Golul marcat în poarta Academicii este prima sa reuşită în Liga 1.

Chiar dacă are doar 17 ani, Ahmed Bani este extrem de tehnic şi ambiţios, iar tot mai mulţi oameni din fotbal îi prevăd un viitor strălucit.

Are selecţii în loturile de juniori ale României, însă nu se vede îmbrăcând alt tricou în ţară altul decât cel a lui Dinamo: ”Am încercat să fur de la toţi jucătorii care sunt la echipa mare, fiind jucători foarte buni. De la Dan Nistor îmi plăcea cel mai mult viziunea jocului. Pot spune că o am şi eu. Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine şi voi muri câine. Niciodată n-o să merg la Steaua", declara puştiul Ahmed Bani, pentru doardinamo.ro.

Afla mai multe despre: ahmed bani 

viewscnt
Articole similare