Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este al treilea jucător român de la Parma şi când s-a transferat la echipa la care sunt legitimaţi Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Cine este al treilea jucător român de la Parma şi când s-a transferat la echipa la care sunt legitimaţi Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Stranieri

Comentarii

Pe lângă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, Parma are încă un jucător român în lot, pe care l-a transferat în vara lui 2019, dar care încă n-a debutat pentru ”cruciaţi”. Este vorba despre Reinaldo Radu, un fundaş dreapta în vârstă de 19 ani.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au dat deja satisfacţie la Parma, însă lor li s-ar putea alătura încă un jucător român. Este vorba despre Reinaldo Radu, care s-a transferat la Parma înaintea celor doi, în vara lui 2019, însă n-a apucat să debuteze la seniori.

Cine este Reinaldo Radu, al treilea român din lotul Parmei

Născut pe 7 ianuarie 2002, Reinaldo Radu a fost transferat de Parma în vara lui 2019. Fundaşul dreapta a venit de la Villarreal, echipă la care s-a format. Reilando Radu a intrat în circuitul Parmei Primavera, însă a fost luat în calcul şi pentru echipa de seniori.

În acest sezon, Reinaldo Radu a fost oprit de mai multe ori în lotul echipei mari, dar n-a fost folosit nici măcar un minut. Însă debutul lui Reinaldo Radu în Serie A pare o chestiune de timp. Fundaşul român are totuşi concurenţă serioasă pentru postul de fundaş dreapta. Titular pe acea poziţie este Andrea Conti, pe care Parma l-a împrumutat în iarnă de la AC Milan.

Un amănunt interesant despre Reinaldo Radu este că fundaşul în vârstă de 19 ani este văr cu Ionuţ Radu, fostul căpitan al naţionalei de tineret.

Încă un român la Parma? Echipa italiană l-ar vrea şi pe Alex Cicâldău

Şefii Parmei sunt încântaţi de transferurile lui Dennis Man şi Valentin Cicâldău şi ar putea transfera încă un român. Aceştia vor să aducă la Parma un mijlocaş central clasic şi pe listă de află şi doi jucători români. Este vorba despre Răzvan Marin şi Alex Cicâldău, doi dintre cei mai în formă mijlocaşi români.

Totul depinde însă de parcursul pe care îl va avea Parma. Dacă echipa va reuşi să se menţină în Serie A, n-ar fi exclus să facă în vară o ofertă de transfer pentru unul dintre cei doi mijlocaşi români. Pe de altă parte, dacă va retrograda, Parma ar putea fi nevoită să-i lase să se transfere sub formă de împrumut pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Afla mai multe despre: reinaldo radu 

viewscnt
Articole similare