Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Borac Banja Luka, viitoarea adversară a CFR-ului. Căpitanul a luat titlul în Liga I chiar cu ardelenii, iar cota de piaţă a bosniacilor e de patru ori mai mică decât a clujenilor

Cine este Borac Banja Luka, viitoarea adversară a CFR-ului. Căpitanul a luat titlul în Liga I chiar cu ardelenii, iar cota de piaţă a bosniacilor e de patru ori mai mică decât a clujenilorgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj o va întâlni pe FK Borac Banja Luka în primul tur preliminar din noul sezon al Ligii Campionilor.

CFR Cluj, campioana României, a fost cap de serie la tragerea la sorţi. Echipa pregătită de Marius Şumudică va juca turul acasă şi returul în deplasare.

Partidele tur ale acestei faze vor avea loc la 6/7 iulie, iar returul este programat la 13/14 iulie.

Câştigătoarele se vor califica în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, iar echipele care vor pierde vor ajunge în turul doi preliminar al Conference League.

Cine este Borac Banja Luka, viitoarea adversară a CFR-ului

Deşi a fost înfiinţată în 1926, FK Borac Banja Luka a obţinut, în stagiunea recent încheiată, doar al doilea titlu de campioană din istorie, precedentul fiind cucerit în urmă cu zece ani. Înaintea acestor trofee, FC Borac Banja Luka a mai obţinut Cupa Bosniei, în 2010, Cupa Europei Centrale, în 1992, şi Cupa Iugoslaviei, în 1988.

Cu un lot evaluat la 6,4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, FK Borac Banja Luka evoluează pe un stadion cu o capacitate de 10030 de locuri. Cel mai scump fotbalist este croatul Almedin Ziljkic, cotat la 700 de mii de euro.

  • 27,55 de milioane de euro este valoarea lotului campioanei României, CFR Cluj, conform transfermarkt.com

Căpitanul campioanei Bosniei este Stojan Vranjes, care a mai evoluat în carieră la Vojvodina, Legia, Lechia Gdansk şi chiar în Liga I, la Pandurii şi la CFR Cluj. Mijlocaşul de 34 de ani a şi luat un titlu de campion cu ardelenii, în 2012, unde a fost coleg cu Mario Camora, actualul căpitan al echipei lui Marius Şumudică.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare