Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este echipa din străinătate care a oferit 6 milioane de euro pentru transferul lui Alex Cicâldău

Cine este echipa din străinătate care a oferit 6 milioane de euro pentru transferul lui Alex Cicâldău

Superliga

Comentarii

Universitatea a primit o ofertă de transfer de şase milioane de euro pentru Alex Cicâldău, a dezvăluit Giovanni Becali pentru Telekom Sport. Presa din Italia scrie că echipa care ar fi făcut această propunere este Sampdoria. De altfel, ziariştii italieni au scris în vară în repetate rânduri despre interesul Sampdoriei pentru mijlocaşul de 23 de ani.

Giovanni Becali a făcut o dezvăluire interesantă. Impresarul în vârstă de 68 de ani susţine că o echipă din străinătate a făcut o ofertă de transfer pentru Alex Cicâldău. Însă Craiova n-a vrut să-l lase să plece: ”Eu am avut echipă pentru Cicâldău, pentru şase milioane, şi n-au vrut”

Ofertă de transfer pentru Alex Cicâldău. Sampdoria ar fi plătit şase milioane de euro

Presa din Italia a preluat declaraţiile făcute de Giovanni Becali la Telekom Sport şi a venit cu o completare. Site-ul sampnews24.com scrie că echipa care ar fi oferit aceşti bani pentru transferul lui Alex Cicâldău este Sampdoria, care a vrut să-l ia în vară. 

De altfel, s-a scris atunci în repetate rânduri că genovezii vor să-l transfere pe Alexandru Cicâldău, însă obstacolul a fost reprezentat de suma cerută de Craiova. Şefii echipei din Bănie şi-au dorit să obţină în jur de 10 milioane de euro, însă omologii lor de la Sampdoria au considerat că suma de transfer ar fi mult prea mare. 

Cicâldău a fost monitorizat şi de alte echipe din străinătate

Sampdoria n-a fost însă singurul club care a vrut să-l transfere pe Alex Cicâldău. De asemenea, Sassuolo, echipă unde joacă şi Vlad Chiricheş, ar fi încercat să-l cumpere pe mijlocaşul Craiovei. Ba chiar şi despre Everton au apărut zvonuri că ar dori să-l transfere pe Alexandru Cicâldău.

Internaţionalul român a devenit interesant pentru cluburile din străinătate după evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la Campionatul European de Tineret din Italia, în 2019. Alex Cicâldău a continuat jocurile bune şi la echipa de club şi a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Liga 1. De altfel, Cicâldău ar putea fi următorul transfer pe bani mulţi pe care îl va face Universitatea Craiova. 

 

Afla mai multe despre: alex cicaldau 

viewscnt
Articole similare