Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este femeia alături de care a fost fotografiat Icardi. Wanda Nara a reacţionat pe reţelele de socializare

Cine este femeia alături de care a fost fotografiat Icardi. Wanda Nara a reacţionat pe reţelele de socializaregalerie foto

Fotbal

Comentarii

Wanda Nara închide controversa asupra femeii fotografiate alături de Icardi: "Ea este prietena noastră", spune soţia şi agentul jucătorului de fotbal.

În ultimele zile, unele reviste din Italia au publicat o fotografie în care atacantul lui Inter Milano apare alături de o brunetă misterioasă. Jurnaliştii italieni prevestind o criză în viaţa cuplului. Wanda fiind plecată în vacanţă, în Japonia.

Răspunsul impresarei a venit, astăzi, pe Instagram, cu o poveste care explică faptul că, în realitate, femeia fotografiată de paparazzi împreună cu soţul ei este o prietenă comună.

”Este important să fim foarte atenţi când ne înformăm din mass-media. Jurnaliştii au obligaţia să informeze corect mai ales când sunt implicate familiile.

Buna mea prietenă Barbara Rohner, soţul ei şi copii au fost implicaţi, fără a fi persoane publice... Eu şi familia mea ne-am obişnuit cu asta.

De multe ori sunt inventate texte, declaraţii şi situaţii care sunt departe de realitate, dar cel mai grav lucru este atunci când presa cunoaşte adevărul, dar cu toate acestea speculează pe marginea unor poveşti inventate”, a reacţionat Wanda Nara pe Instagram.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wanda naraicardi 

viewscnt
Articole similare