Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este fotbalistul din Liga 1 care l-a impresionat pe Cornel Dinu: "Un jucător uluitor. Poţi să mergi cu el la culturism, la Mamaia"

Cine este fotbalistul din Liga 1 care l-a impresionat pe Cornel Dinu: "Un jucător uluitor. Poţi să mergi cu el la culturism, la Mamaia"

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu, expert Telekom Sport, crede că Dan Petrescu a greşit atunci când i-a oferit un rol în bandă lui Ciprian Deac la meciul cu FCSB, spunând că pe acesta îl avantajează mai mult un post în spatele vârfului.

"Arma pe care Dan Petrescu nu a ştiut să o folosească este mobilitatea. Deac a fost de nerecunoscut ca joc. El ar fi putut face diferenţa, să facă un 4 contra 3 la mijloc, care contează imens. Nu întâmplător Guardiola l-a adus în mijlocul terenului pe Messi. Şi Deac a făcut câteva lucruri bune cât timp a stat mai retras, iar Omrani şi Ţucudean au jucat în atac.

El a fost izolat în banda dreaptă. Este un jucător uluitor, care are nevoie de spaţiu, să joace în faţa celor trei mijlocaşi ca un deschizător de culoare. Dar când îl pui în bandă static, este mort. S-ar putea să fi fost şi o zi mai proastă a lui ori vreo cădere fizică. El trebuie urmărit, arată bine. Dacă-i scoţi tricoul ăla, te duci cu el la culturism la Mamaia, că tot e desfrâul ăsta cu muşchii la vedere" - a spus Cornel Dinu la Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: ciprian deaccornel dinucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare