Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este jucătorul de la Voluntari care îşi asumă întreaga vină pentru înfrângerea cu Gaz Metan: "Îmi cer scuze antrenorului şi colegilor"

Cine este jucătorul de la Voluntari care îşi asumă întreaga vină pentru înfrângerea cu Gaz Metan: "Îmi cer scuze antrenorului şi colegilor"

FC Voluntari

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, FC Voluntari, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I, la care au fost eliminaţi trei jucători, doi de la oaspeţi şi unul de la gazde, în direct la Telekom Sport.

"Suntem echipa extremelor. Săptămâna trecută au fost trei penalty-uri, acum trei eliminări. Am jucat în 10 oameni şi lucrul acesta nu s-a văzut deloc pe teren. Incredibil ce cădere am avut când am jucat apoi cu un om în plus. Dacă marcam primii nu pierdeam niciodată acest joc. Sunt îngrijorat în privinţa efectivului. Bălan va sta două etape, avem şi accidentaţi. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele" - a spus Claudiu Niculescu la Telekom Sport. 

"Dacă nu luam roşu, am fi jucat mult mai bine. A fost un meci foarte ciudat pentru mine. Ne-am precipitat în atac şi nu am ştiut să fructificăm spaţiile avute. Rezultatele nu ne avantajează, multe echipe s-au ridicat de jos. Ne va fi greu, dar asta este. Eu nu am mentalitatea să joc la retrogradare. Sunt dezamăgit" - a spus Costin Lazăr la Telekom Sport. 

"Nu l-am atins la acea fază. A fost o intrare mai neglijentă, însă a fost acordat prea uşor cartonaşul roşu. Suntem într-o situaţie grea acum. Va trebui să obţinem un rezultat bun la Botoşani. Astăzi mi-am dezamăgit echipa şi pe această cale vreau să-mi cer scuze antrenorului şi colegilor" - a spus Adrian Bălan la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: costin lazarvoluntarigaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare