Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Luis Niţu, atacantul aruncat în luptă de Victor Piţurcă, în partida cu FCSB

Cine este Luis Niţu, atacantul aruncat în luptă de Victor Piţurcă, în partida cu FCSB

Fotbal

Comentarii

Surpriză în "primul 11" aruncat în luptă de Victor Piţurcă, în partida cu FCSB, din această seară, de la ora 21. În atacul oltenilor apare numele lui Luis Emanuel Niţu.

Obligat să se supună "Regulii U21", Victor Piţurcă l-a introdus în echipa de start pe tânărul atacant Luis Emanuel Niţu, de 18 ani. Un nume nu foarte cunoscut publicului larg, însă este un tănăr foarte talentat care va avea ocazia să-şi demonstreze calităţile împotriva unui rival de tradiţie, FCSB

Echipa de start a Craiovei: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Mateiu (C), Cicâldău - L. Niţu, A. Ivan, Mihăilă.

Rezerve: Marinescu - Bălaşa, Măţel, Baiaram, Bărbuţ, Roman, Qaka.
Antrenor: V. Piţurcă.

Cine este Luis Emanuel Niţu, atacantul celor de la "U" Craiova, debutat de Victor Piţurcă în meciul cu FCSB

Luis Emanul Niţu s-a născut la Slatina, pe 30 mai 2001, măsoară 1.83 metri şi a început fotbalul în oraşul natal, la CSS Slatina. Luis Niţu este un atacant pur-sânge, cu foame de gol oriunde a activat. Chit că vorbim de CSS Slatina, formaţia de Republicani A a celor de la "U" Craiova sau la echipa secundă a oltenilor. De asemenea, Luis Niţu este un obişnuit al loturilor naţional de juniori ale României. A fost convocat în loturile de juniori U17 şi U18.

La Craiova, Lui Niţu face parte dintr-o generaţie foarte bună de jucători, vicecampioană naţională în 2018 la juniori. O serie din colegii săi, Jovan Markovic, Vasile Constantin şi Ştefan Baiaram au debutat deja la echipa de seniori a celor de la "U" Craiova. În plus, alţi colegi de-ai săi, precum George Boştină sau Alexandru Sârbu sunt convocaţi şi ei frecvent le echipele naţionale. Alţi doi jucători, Valentin Mihăilă (19 ani) şi Raoul Baicu (19 ani) sunt deja "veterani" printre juniorii Craiovei.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare