Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Craiovei. Totul despre tehnicianul ce preia Universitatea

Cine este Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Craiovei. Totul despre tehnicianul ce preia Universitatea

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova are un nou antrenor! Este vorba de Marinos Ouzounidis, un grec de 52 de ani. Acesta vine liber de contract, după ce a fost demis de Apoel Nicosia în octombrie 2020.

Mihai Rotaru a bătut palma cu noul tehnician al Craiovei. Un relativ necunoscut la noi în ţară, Marinos Ouzounidis va antrena pentru prima dată în România.

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, când a acceptat oferta de la APOEL Nicosia. Anterior, a fost secund la Skoda Xanthi. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AE Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

Ouzounidis a câştigat un singur trofeu în cariera de antrenor, titlul de campion al Ciprului, în 2007.

Ca jucător, fostul fundaş dreapta a jucat majoritar în Grecia, dar şi în Franţa, la Le Havre şi în Cipru, la Apoel câte 2 sezoane. Mai mult, acesta a strâns 50 de meciuri pentru selecţionata elenă.

Antrenorul grec este acum liber de contract, după ce în toamnă a fost demis de APOEL Nicosia, în urma ratării calificării în grupele Europa League. Atunci, APOEL a fost eliminată în play-off de Slovan Liberec, echipă ce a eliminat-o şi pe FCSB.

Jurnalistul Iorgo Mazias, de la cotidianul Sport Day, a discutat despre numirea grecului la Craiova. "Începe aproape mereu bine, dar încheie prost. Pregăteşte foarte bine partidele, însă dacă meciul decurge prost pentru echipa lui, nu are idei. Şi nici mână bună la schimbări. Dacă lucrurile nu merg bine trei-patru partide începe să dea vina pe jucători. E un tip foarte direct, nu râde niciodată, e suspicios. Vede numai consipraţii împotriva echipei lui", i-a făcut portretul ziaristul grec pentru Gazeta Sporturilor.

Ouzounidis ar urma să semneze un contract valabil un an şi jumătate, în valoare de 15 mii de euro lunar.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare