Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Nicola Zalewski, puştiul minune pe care Mourinho pariază în aventura sa la AS Roma

Cine este Nicola Zalewski, puştiul minune pe care Mourinho pariază în aventura sa la AS Roma

Serie A

Comentarii

Nicola Zalewski are 19 ani şi s-a născut în Italia. Este crescut de AS Roma, dar reprezintă la nivel juvenil Polonia.

AS Roma a câştigat amicalul cu Triestina, scor 1-0. În Capitala Italiei, Jose Mourinho e gata să înceapă de la zero o nouă aventură. Singurul gol al meciului cu modesta Triestina a fost marcat de jucătorul cu numărul 59. Numele său, Nicola Zalewski, te duce imediat cu gândul la Polonia. Doar că puştiul născut pe 23 ianuarie 2002, deşi reprezintă Polonia la nivel juvenil, s-a născut şi a crescut în Tivoli şi Poli, Italia.

Joacă la juniorii Romei de când se ştie, iar pe 6 mai anul acesta, şi-a făcut dbeutul la AS Roma într-o semifinală de UEFA Europa League, contra lui Manchester United. A intrat în locul lui Pedro şi a contribuit la golul victoriei reuşit de echipa sa. Câteva zile mai târziu îşi făcea debutul şi în Serie A, într-un meci contra celor de la Crotone.

Zalewski are dublă cetăţenie, italiană şi poloneză. A fost selecţionat la juniorii Poloniei, după ce a fost remarcat de uriaşul Zbigniew Boniek. Măsoară 1.75 m, este tehnic, rapid şi muncitor. Roma ar fi vrut să-l împrumute pentru un sezon. Situaţia sa ar putea fi clarificată acum, după sosirea lui Jose Mourinho. Portughezul îl place, îl foloseşte în meciurile amicale, iar Nicola a prins curaj.

”Mă simt foarte bine. Aceste meciuri sunt utile, dar ştiu că am foarte mult de muncă. Şi o voi face, cu orice preţ” spune puştiul în vârstă de 19 ani, despre care italienii spun că este ca un transfer pentru romani.

Afla mai multe despre: nicola zalewski 

viewscnt
Articole similare