Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este omul din spatele transferului lui Dennis Man în Serie A! ”Îşi va îmbrăţişa din nou copilul!”

Cine este omul din spatele transferului lui Dennis Man în Serie A! ”Îşi va îmbrăţişa din nou copilul!”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man este tot mai aproape de o părăsi pe Parma.

Arădeanul a fost dorit de granzii Turciei, Galatasaray şi Trabzonspor, dar acum, el ar fi foarte aproape de o revenire în primul eşalon al fotbalului italian. Sampdoria este echipa care ar avea cele mai mari şanse de a-l împrumuta. 

Jurnaliştii italieni au precizat că Roberto D’Aversa, fostul lui antrenor de la Parma, îl aşteptă lângă el pe fostul jucător de la FCSB. 

”Roberto D’Aversa îşi va îmbrăţişa din nou copilul. Cunoaşte foarte bine talentul jucătorului şi potenţialul său. A cerut transferul lui, iar pasul înapoi făcut din Turcia o relansează pe Sampdoria, care acum e cea mai aproape de talentul din România”, scriu italienii de la clubboria.it.

Cluburile din Turcia ar fi renunţat la Man, după ce Parma a dorit să includă în contract o clauză de cumpărare definitivă, iar cele două echipe nu erau pregătite pentru o astfel de acţiune. Acum, o eventuală mutare la Sampdoria pare plauzibilă, mai ales că impresarul Victor Becali a vorbit recent despre un potenţial împrumut al jucătorului în Serie A.

Totuşi, dacă mutarea la Sampdoria se va concretiza, Parma nu va cere aceeaşi caluză, deoarece Dennis Man va beneficia de mai multă expunere în Serie A. 

Ce a declarat Victor Becali despre Man

”Ştiţi că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situaţia lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluţii. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 meciuri oficiale şi ar dori să evolueze cât mai mult. În iarna lui 2020, Parma i-a plătit lui Gigi Becali 11 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Dennis Man. 

Sampdoria, echipa unde Juventus a decis să îl împrumute pe Radu Drăguşin, ocupă în acest moment locul 15 în Serie A, cu doar 20 de puncte strânse după 20 de meciuri jucate. 

Afla mai multe despre: dennis man-parma-sampdoria 

viewscnt
Articole similare