Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Ştefan Cană, noua achiziţie de la FCSB. Poate juca fundaş central sau dreapta, iar fostul său antrenor explică: "Are forţă şi viteză!"

Cine este Ştefan Cană, noua achiziţie de la FCSB. Poate juca fundaş central sau dreapta, iar fostul său antrenor explică: "Are forţă şi viteză!"

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat oficial, sâmbătă, transferurile lui Cătălin Straton (30 de ani) şi Ştefan Cană (20 de ani), de la Dinamo, respectiv Farul Constanţa.

Dacă transferul lui Cătălin Straton nu reprezintă neapărat o surpriză, sosirea lui Ştefan Cană a fost una neaşteptată.

Aflată  într-o mare nevoie de fundaşi centrali, FCSB l-a readus pe Ştefan Cană de la Farul, echipă unde a fost împrumutat fundaşul încă de anul trecut.

Cine este Ştefan Cană, noua achiziţie de la FCSB

Ştefan Cană are 20 de ani şi este cotat la 125 de mii de euro. Fundaşul născut la Paşcani este fost internaţional U18 şi U19 al României şi măsoară 1.80 m. Tânărul fotbalist a bifat 12 minute în actuala stagiune a ligii secunde, în partida cu Petrolul, dar ulterior a rămas pe bancă în duelurile cu Aerostar Bacău şi ASU Poli Timişoara.

Ştefan Cană a strâns 18 meciuri în sezonul trecut de Liga 2 sub culorile clubului Farul Constanţa, acesta evoluând pe două poziţii atât fundaş central cât şi lateral dreapta.

"La capitolul calităţi aş trece forţa şi viteză. În plus, are şi rezistenţă bună. Este un băiat foarte generos cu colegii săi, pe teren, acoperă şi în stânga, şi în dreapta" mărturisea Andrei Marian, fostul său antrenor de la LPS Iaşi. El ar putea  debuta chiar duminică în Liga 1 pentru FCSB în meciul cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: ştefan cană 

viewscnt
Articole similare