Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Victor Chust, fotbalistul la care Zidane va apela în partida cu Getafe

Cine este Victor Chust, fotbalistul la care Zidane va apela în partida cu Getafe

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are mari probleme defensive înainte de partida cu Getafe. Doar patru fundaşi are la dispoziţie Zinedine Zidane înainte de acest duel.

Unul dintre cei patru fundaşi pe care Zidane îi are la dispoziţie pentru partida cu Getafe este tânărul Victor Chust, un jucător de 21 de ani, cotat la 400 de mii de euro.

El ar putea evolua ca titular în centrul defensivei madrilene, alături de brazilianul Militao.

Născut la Valencia, Chust a ajuns la Real Madrid în 2012 şi a trecut pe la toate categoriile de juniori. Fost titular în echipa U19 care a reprezentat Real Madrid în UEFA Youth League, Victor este actualmente jucătorul echipei secunde a clubului, Real Madrid Castilla.

În 2016 a debutat în naţionala U17 a Spaniei pentru care a strâns 19 meciuri şi un gol. Doi ani mai târziu îşi făcea debutul în echipa naţională U19 a Spaniei. A evoluat în 10 meciuri, fără să marcheze vreodată. Şi-a făcut debutul la Real Madrid în acest sezon, evoluând timp de patru minute pentru formaţia blanco în La Liga.

De asemenea, Chust a jucat în Copa del Rey şi a fost înscris pe lista UEFA pentru Champions League. Cea mai mare performanţă a carierei sale este câştigarea UEFA Youth League cu Real Madrid în 2019-2020.

Interesant este că Chust măsoară doar 1.84, o înălţime puţin obişnuită pentru un fundaş central. Fratele său este de asemenea fotbalist şi joacă la Academia Valenciei.

Cum ar putea arăta Real Madrid în partida cu Getafe: Courtois - Odriozola, Victor Chust, Militao, Marcelo - Kroos, Modric, Valverde - Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Afla mai multe despre: victor chustreal madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare