Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine face echipa la FCSB? ”Aşteptaţi-vă să ţin cont de toată lumea!” Ultimele precizări ale lui Edi Iordănescu

Cine face echipa la FCSB? ”Aşteptaţi-vă să ţin cont de toată lumea!” Ultimele precizări ale lui Edi Iordănescu

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a devenit antrenor la FCSB, iar Gigi Becali a anunţat că nu se va implica deloc la echipă şi că antrenorul va avea putere de decizie.

Înainte de venirea lui Iordănescu, Gigi Becali a recunoscut că se implică la echipă peste fostul antrenor, Dinu Todoran, iar în meciurile FCSB-ului, schimbările ar fost decise tot de patron. După o serie de rezultate neconvingătoare, latifundiarul din Pipera a decis să nu se mai implice la echipă, iar Iordănescu, care a luat titlul sezonul trecut cu CFR, a fost numit antrenor principal.

Acum, actualul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit că ţine cont de toată lumea, dar că el este cel care face echipa. 

”Aşteptaţi-vă să ţin cont de toată lumea!” 

”Eu îi cunosc, deja foarte bine, dialoghez cu ei. Cunosc starea de spirit, încep să îi învăţ ca şi temperamente. După cum am verificat ultima dată, eu sunt cel care face echipa. Aşteptaţi-vă să ţin cont de toată lumea, dar să fac ceea ce cred eu”, a spus Edi Iordănescu. 

FCSB şi Dinamo se vor înfrunta în marele derby al etapei cu numărul 8 din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekomsport 1 şi pe telekomsport.ro în format video-text.

Afla mai multe despre: fcsb-iordănescu-becali 

viewscnt
Articole similare