Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cine-i tată, ăsta? De la Barcelona? Să fie sănătos. Eu nu îl iau". Fotbalistul de care Gigi Becali nici n-a vrut să audă a semnat cu Galatasaray

"Cine-i tată, ăsta? De la Barcelona? Să fie sănătos. Eu nu îl iau". Fotbalistul de care Gigi Becali nici n-a vrut să audă a semnat cu Galatasaraygalerie foto

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul turc Arda Turan (33 de ani) a semnat cu Galatasaray. Fostul căpitan al naţionalei Turciei, a fost lansat în fotbalul mare de Gică Hagi, cel care l-a antrenată în sezonul 2004/2005.

Rămas liber de contract după ce i-a expirat contractul cu Barcelona, Arda Turan s-a întors la Galatasaray, după o pauză de 9 ani. Acesta a început fotbalul la Altintepsi Makelspor, însă pasul către seniori la făcut a Galatasaray, în 2005, la 18 ani, atunci când a fost promovat la prima echipă de Gică Hagi.

A fost vândut în 2011 la Atletico Madrid pentru 13 milioane de euro, iar după patru ani, a fost cumpărat de Barcelona, pentru 34 de milioane de euro. Nu s-a acomoda pe Camp Nou,iar după cinci ani, dintre care doi împrumut la Basaksehir, Arda Turan a rămas liber de contract.

S-a speculat, la un moment dat, că Arda Turan va semna cu FCSB, însă transferul a fost un simplu "balon de săpun" lansat de jurnaliştii turci. În realitate, nu s-a pus niciodată problema ca fotbalistul cu 100 de prezenţe la naţionala Turciei să ajungă în România.

"Arda Turan? Cine e tata, asta? Nu am auzit de el. Nu are cum sa vina, daca eu zic ca nu am auzit de el. De la FC Barcelona? Sa fie sanatos! Eu nu il iau", a fost reacţia lui Gigi Becali, la aflarea "veştii" că...ar putea avea un jucător nou.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare