Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cine îl critică pe Cosmin Contra, e răutăcios!". Selecţionerul, apărat de oficialii FRF

"Cine îl critică pe Cosmin Contra, e răutăcios!". Selecţionerul, apărat de oficialii FRF

Echipa națională

Comentarii

Acuzat la conferinţa de presă că a folosit prea puţini jucători tineri în meciul cu Serbia, Cosmin Contra a fost apărat de consilierul preşedintelui FRF. Selecţionerul a trimis în primul 11, în remiza de pe Arena Naţională, doar trei jucători peste 30 de ani.

"După ce am stat atâta vreme lângă Cosmin Contra, pot spune că este cel mai puţin egoist selecţioner pe care l-am văzut, atât ca ziarist, cât şi acum de când sunt la FRF. De ce spun asta? Nu se gândeşte numai la el. Nu a luat niciun jucător de tineret care i-ar fi fost necesar selecţionerului de la tineret.

Nu s-a gândit numai la el, nu l-am văzut o dată să ia jucători şi să-i ţină pe banca de rezerve, în condiţiile în care alţii ar fi avut nevoie de ei. Mai mult, a cedat jucători, cum a fost cazul lui Răzvan Marin, în momentul în care erau câteva probleme la mijlocaşii centrali. A acceptat fără niciun fel de problemă. Din acest punct de vedere, cine îl critică pe Cosmin Contra, fie nu-l cunoaşte, fie este răutăcios" , a declarat consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: cosmin contraandrei vochinfrfromaniaserbia 

viewscnt
Articole similare