Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine îl urmează în funcţie pe Florentino Perez? Surpriză mare pe Santiago Bernabeu: un nume uriaş ar putea deveni preşedinte!

Cine îl urmează în funcţie pe Florentino Perez? Surpriză mare pe Santiago Bernabeu: un nume uriaş ar putea deveni preşedinte!

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez (71 de ani) conduce cu mână de fier Real Madrid încă din 2009. Proprietarul gigantului ACS se află la cel de-al cincilea mandat la conducerea grupării blanco, mandat câştigat în 2017. Mai marele de pe Bernabeu pregăteşte o mutare de senzaţie şi s-a gândit deja la numele înlocuitorului său.

Miliardarul care deţine una dintre cele mai mari firme de construcţii din lume pregăteşte deja viitorul. Dacă iniţial s-a vehiculat ca Raul Gonzalez ar urma să candideze la următoarele alegeri pentru funcţia de preşedinte cu sprijinul actualului lider de pe Bernabeu, presa spaniolă scoate acum un nume mare la înaintare.

Perez nu ştie dacă va mai candida pentru un nou mandat, dar şansele sunt ca oficialul blanco să treacă în umbră şi să sprijine un alt candidat, care să-i preia rolul. Cotidianul El Confidencial susţine că acest nume ar fi Rafael Nadal, cel mai mare tenisman din istoria Spaniei şi probabil cel mai mare sportiv din această ţară, din toate timpurile.

”Unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai clubului Real Madrid în lume”. Aşa l-a descris Florentino Perez pe Rafael Nadal în 2011, atunci când tensimenul a devenit socio de onoare al grupării blanco. Nadal, care era oricum abonat al clubului este un mare susţinător al formaţiei madrilene şi chiar a reuşit cumva să contribuie la transferul mallorquinului, Marco Asensio. În plus, când nu participă la turnee şi se află în Spania, de regulă Nadal este prezent la meciurile Realului de pe Bernabeu (vezi foto, mai jos)

Alte două nume care ar putea candida la preşedinţia clubului blanco, după retragerea lui Perez sunt Eduardo Fernandez de Blas, actual vicepreşedinte, avocat şi prieten foarte apropiat al lui Florentino, precum şi Jose Angel Sanchez, Directorul General al Realului şi mâna dreaptă a actualului lider de pe Bernabeu.

Agenţia EFE confirmă şi faptul că Rafael Nadal ar putea fi interesat de această funcţie, dar notează ca Florentino Perez nu s-a decis încă daca va renunţa să mai candideze când îi expiră actualul mandat de preşedinte pe Concha Espina.

  • 16 trofee a câştigat Florentino Perez de la revenirea la Real Madrid
  • 4 Uefa Champions League a cucerit ca preşedinte în al doilea mandat
  • 2 Uefa Champions League are Perez ca preşedinte în primul mandat
  • 6 antrenori a numit din 2009 până în prezent
  • 2.5 miliarde de euro este averea lui Florentino Perez conform Forbes
  • 101 milioane de euro a costat Gareth Bale, cel mai scump transfer făcut de Perez la Real

Afla mai multe despre: florentino perezrafa nadalreal madrid 

viewscnt
Articole similare