Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine îşi asumă vina pentru eşecul suferit de FCU Craiova cu Oţelul: ”M-am grăbit, trebuia să mai aştept”

Cine îşi asumă vina pentru eşecul suferit de FCU Craiova cu Oţelul: ”M-am grăbit, trebuia să mai aştept”

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul interimar de la FCU Craiova, Florin Drăgan, a tras concluziile după înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa celor de la Oţelul Galaţi.

FCU Craiova a pierdut partida cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, în primul meci din etapa a 10-a a Superligii.

La Craiova, gazdele au avut ocazii de gol în prima jumătate de oră a meciului cu Oţelul.

Blănuţă a trimis în bară, în minutul 26, iar Dur Bozoancă a avut o intervenţie salvatoare la lovitura de cap a lui Aurelian Chiţu, la faza următoare şi prima repriză s-a încheiat fără gol marcat.

După pauză, Dorinel Munteanu a fost extrem de inspirat la capitolul schimbări. L-a aruncat în luptă pe Fatai şi acesta a deschis scorul în minutul 62, cu o lovitură de cap la centrarea lui Zhelev.

Gălăţenii au dominat partea a doua a întâlnirii şi antrenorul oaspeţilor a mai făcut o mişcare care i-a asigurat victoria. Ştefan Bodişteanu a intrat în minutul 78 şi a înscris pentru 2-0 în minutul 80.

Reacţia interimarului de la FCU Craiova, după eşecul cu Oţelul

La finalul partidei de pe ”Ion Oblemenco”, antrenorul interimar de la Craiova, Florin Drăgan, a comentat jocul formaţiei oltene şi şi-a reproşat un anumit aspect care a dus la acest eşec.

”Două reprize total diferite. Nu am reuşit să tranşăm din prima repriză. O repriza a doua foarte slabă. Schimbările mele, total neispirate. M-am grăbit, trebuia să mai aştept. Echipa arăta bine, era organizată. Repet, schimbări total neinspirate.

Cred că am dominat jocul în prima repriză, să închidem jocul la 1-0, 2-0. Ne-am pierdut concentrarea, nici nu am atacat, nici nu ne-am apărat.

Ne-a lipsit concentrarea în careul advers. În repriza a doua nu am reuşit să ne ridicăm la acelaşi nivel. Domnul Mititelu este dezamăgit şi are dreptate”, a declarat Florin Drăgan, după meci.

FCU Craiova are în acest moment 12 puncte acumulate şi se clasează pe locul 8 în campionat.

Afla mai multe despre: fcu craiovaflorin dragansuperligacraiova otelul 

viewscnt
Articole similare