Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-a convins pe Helmuth Duckadam să susţină, din nou, FCSB: "Am mare încredere în el". Ce le-a transmis fotbaliştilor

Cine l-a convins pe Helmuth Duckadam să susţină, din nou, FCSB: "Am mare încredere în el". Ce le-a transmis fotbaliştilor

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckdam, a anunţat cum a ajuns să susţină, din nou, echipa finanţată de Gigi Becali. Ultima mutare din club l-a convins că echipa va face performanţă.

Helmuth Duckadam, din nou alături de FCSB

Fostul portar al Stelei Bucureşti nu a revenit în fotbal, după ce a plecat din funcţia de preşedinte de imagine de la FCSB. În ultima perioadă, echipa l-a dezamăgit, dar acum, odată cu venirea antrenorului Edi Iordănescu, Duckadam a recunoscut că va susţine echipa. 

"Din momentul în care am văzut că lucrurile iau o turnură serioasă, cu Edi Iordănescu... Am mare încredere în el şi până în acel moment, până la venirea lui Edi, n-am văzut nici o perspectiva de performanţă. Steaua FCSB a fost o echipă care făcea performanţă. După aia, n-a mai făcut. Venirea lui Edi va aduce din nou performanţă la această echipa. Poate a fost şi o întâmplare, Edi fiind liber de contract. Eu cred că a fost cea mai bună alergere pe care putea s-o facă. 

E un lucru foarte inspirat din partea lui Edi să-l aducă pe MM Stoica pe bancă. Nu au avut o relaţie bună la un moment dat. Lucrurile pare că s-au regalat între ei. Important e să meargă echipa,să aibe rezultate", a declarat Duckadam pentru Telekom Sport. 

Duckadam i-a dat şi un sfat noului antrenor de la FCSB: să-i facă pe fotbalişti să evolueze pentru echipă. "Eu spun de doi ani că FCSB are jucători, dar nu are jocul echipei. Să imprime un joc care să caracterizeze această echipă, să aibă o personalitate de joc, pentru că, până acum, fiecare juca pentru el cu ideea că va juca bine şi că vine un contract de afară. Ei trebuie să joace, în primul, rând pentru echipă. Să facă performanţă şi, cu siguranţă, atunci pot pleca şi în străinătate", a adăugat fostul angajat de la FCSB. 

 

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbgigi becalihelmuth duckadam fan fcsb 

viewscnt
Articole similare