Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-a iniţiat pe Mihai Iosif în cariera de antrenor! ”El ştie cântece cu Rapid din ’70, din ’72, din ’74! La cât iubeşte echipa, merită!” Dezvăluiri despre revelaţia din Liga 1

Cine l-a iniţiat pe Mihai Iosif în cariera de antrenor! ”El ştie cântece cu Rapid din ’70, din ’72, din ’74! La cât iubeşte echipa, merită!” Dezvăluiri despre revelaţia din Liga 1

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a avut un start incredibil în Liga 1, iar în această seară, va avea parte din primul derby, contra celor de la FCSB.

Dan Alexa este cel care l-a iniţiat pe Mihai Iosif în cariera de antrenor, iar acesta a dezvăluit cum l-a ales în staff pe vremea când pregătea echipa din Giuleşti. 

”Când am promovat Rapidul în 2015 era în afara clubului, dar aveam o prietenie mai veche şi el rapidist mare. A jucat la Rapid şi la juniori şi la seniori, un jucător foarte talentat. Era un moment în care nu mai făcea parte din cadrul clubului, era şi o perioada foarte grea, cu insolvenţa. Era anul cu falimentul.

Valeri Moraru era patron. Nu se mai punea bază nici la juniori. Îmi aduc aminte că l-am luat în staff-ul meu pur şi simplu pentru că iubea atât de mult Rapidul, încât era o nebunie”, şi-a amintit Alexa, la Look Sport.

Mai mult decât atât, Mihai Iosif nu primea salariu în timpul când era secundul lui Dan Alexa la Rapid. 

”El ştie cântece cu Rapid din ’70, din ’72, din ’74! La cât iubeşte Rapidul, merită!” 

”El ştie cântece cu Rapid din ’70, din ’72, din ’74. A fost fără contract, mi-aduc aminte. Nu avea contract, dar era bucuria lui să stea pe bancă pe Giuleşti. Apoi s-au reglat lucrurile, Rapid a intrat pe o nişă normală, iar cu el s-a început proiectul, foarte important. El a fost primul antrenor care a început selecţiile. În Liga a IV-a, Ovidiu Burcă şi cu el făceau selecţiile. Aşa au început. Şi a rămas în cadrul clubului. Un personaj… Îl cunosc foarte bine.

Mă leagă o prietenie sinceră şi adevărată. Mie mi-e foarte drag, Iosif. El este o poveste de viaţă cu adevărat, cu toate problemele pe care le-a avut, cu viaţa pe care a avut-o. El, în momentul acesta, dacă este un om să-şi trăiască un vis, Iosif este. Vă spun sigur.

Este exact în locul pe care îl iubeşte cel mai mult, este exact mediul pe care îl iubeşte cel mai mult şi el este principalul artizan a tot ce se întâmplă acolo. Şi trebuie să i se dea toate laudele. A fost privit cu foarte multă neîncredere, a şi venit ca o manta de vreme rea, nimeni nu i-a dat încredere, nu i-a dat şanse.

Chiar şi din apropiaţi, sunt convins de lucrul ăsta. Prin ce face acum, a închis gura la toţi contestatarii şi mă bucur pentru el. La cât iubeşte Rapidul, merită”, a mai spus Dan Alexa.

Derby-ul Rapid - FCSB se joacă duminică, 15 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, în etapa a 5-a din Liga 1, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-liga 1-dan alexa 

viewscnt
Articole similare