Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-a mai vrut pe Toşca? Un oficial de la Benevento dezvăluie: ”A avut oferte de la echipe care joacă în Liga Campionilor şi în Europa League”

Cine l-a mai vrut pe Toşca? Un oficial de la Benevento dezvăluie: ”A avut oferte de la echipe care joacă în Liga Campionilor şi în Europa League”

Stranieri

Comentarii

Luca Marri, şeful departamentului de scouting de la Benevenot - ultima clasată în Serie A - a explicat cum a ajuns să-l transfere pe Alin Toşca de la Betis Sevilla. Oficialul lui Benevento spune că fundaşul român s-a pliat perfect pe cerinţele clubului.

Alin Toşca nu mai era considerat jucător de bază la Betis Sevilla şi a prins doar opt meciuri în acest sezon. Drept urmare, a căutat să schimbe echipa în această iarnă. Fundaşul în vârstă de 25 de ani a fost de acord să fie împrumutat la Benevento, chiar dacă echipa italiană este pe ultimul loc în Serie A, cu doar două victorii în acest sezon.

Luca Marri, şeful departamentului de scouting de la Benevento, susţine că Alin Toşca a avut oferte de la echipe mult mai puternice din Italia şi din afară, care joacă în cupele europene, dar internaţionalul român a ales să meargă la ultimul loc din Serie A.

”Am căutat un jucător care să fie obişnuit cu sistemul cu trei fundaşi şi care să fie de picior stâng. Am mers pe multe piste, dar ne-am pierdut timpul. Pe Toşca l-am contactat în urmă cu două săptămâni şi am văzut că este disponibil. Transferul a fost făcut în ultimele ore deoarece au fost multe detalii de pus la punct. Ce fel de jucător este? La 21 de ani era deja căpitan la Steaua, deci are multă personalitate.

În Italia a fost căutat de multe ori, pentru că se poate adapta uşor la fotbalul nostru. Nu am avut multe alternative şi profilul său a corespuns cu cererile noastre. Din Italia a fost contactat de echipe care joacă în Europa League şi din străinătate a fost dorit de echipe care joacă în Champions League. Dar el a vrut să vină aici”, a declarat Luca Marri pentru ottopagine.it.

Ce echipe din Italia sunt calificate în 16-imile Europa League: Atalanta, Lazio, Napolo, AC Milan.

Afla mai multe despre: beneventoluca marrialin toscabetis sevilla 

viewscnt
Articole similare