Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-a propus pe Răzvan Lucescu la FCSB după plecarea de la Al Hilal! Mesaj pentru Gigi Becali: "Ar fi perfect"

Cine l-a propus pe Răzvan Lucescu la FCSB după plecarea de la Al Hilal! Mesaj pentru Gigi Becali: "Ar fi perfect"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al lui Al Hilal, Răzvan Lucescu, a fost propus de fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, în funcţia de antrenor la FCSB. "Oracolul" i-a transmis lui Gigi Becali că nu va regreta.

Răzvan Lucescu, propus antrenor la FCSB de Dumitru Dragomir

Într-un moment în care FCSB e lider în Liga 1 cu Toni Petrea pe banca tehnică, Dumitru Dragomir i-a transmis lui Gigi Becali că ştie care e cheia succesului garantat. 

Răzvan Lucescu a plecat de la Al Hilal, după ce a devenit campion în Arabia Saudită şi a cucerit Liga Campionilor Asiei: 

„Am văzut că a plecat Răzvan Lucescu de la Al Hilal. Eu zic că a plecat de acolo la momentul potrivit, are un noroc fantastic. Păi, a luat tot ce se putea lua, era greu să îi mai motiveze pe jucătorii ăia. Ce să le mai promită să câştige? Este cel mai bun antrenor român la ora actuală şi are o cotă extraordinară.                 

Eu îi transmit lui Gigi Becali, ca un sfat, să îi facă o ofertă! Ar fi perfect pentru FCSB! Are atâta experienţă, este un campion, a câştigat trofee pe unde a fost. Îi dau scris lui Gigi că dacă îl aduce pe Răzvan Lucescu va lua titlul cu el 5 ani consecutiv!

Ce dacă a fost la Rapid şi dacă a ţinut cu Dinamo când era copil? Este un profesionist desăvârşit şi îşi face treaba unde este plătit. Să îi dea un salariu pe măsură şi să îl ia, că poate s-a săturat de atâta străinătate, măcar pentru un an, doi. Îşi scoate sigur banii cu el!

Sunt convins că se vor înţelege foarte bine. Răzvan a lucrat cu patroni cel puţin la fel de puternici ca Gigi. Păi, Copos şi grecii ăia aveau personalitate ca Becali! Răzvan e un băiat educat, are arta asta a comunicării şi o să ştie să îi explice anumite decizii. Să asculte sfatul meu şi sigur va da lovitura”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Ca antrenor, Răzvan Lucescu a cucerit două Cupe ale României cu Rapid Bucureşti. De asemenea, a fost şi jucător în Giuleşti şi e unul dintre antrenorii importanţi ai Rapidului din ultimele două sezoane. 

Afla mai multe despre: razvan lucescugigi becalidumitru dragomirfcsb 

viewscnt
Articole similare