Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine-l vrea pe Haaland trebuie să "spargă banca". Ce contract vrea super golgheterul norvegian la viitoarea echipă: cifre ameţitoare!

Cine-l vrea pe Haaland trebuie să "spargă banca". Ce contract vrea super golgheterul norvegian la viitoarea echipă: cifre ameţitoare!
Comentarii

Erling Haaland (20 de ani) e unul dintre numele aflate pe lista majorităţii cluburilor de top din Europa pentru un transfer în vara lui 2021. Englezii au aflat ce pretenţii contractuale are super atacantul norvegian pentru a fi de acord cu despărţirea de Borussia Dortmund, care l-a cumpărat acum un an de la RB Salzburg.

Real Madrid, Barcelona, Manchester City sau Manchester United sunt echipele interesate de transferul lui Erling Haaland în vara lui 2021, când acesta va avea o clauză de 75 de milioane de euro în contractul său cu Borussia Dortmund. Norvegianul e un mare formă şi are calităţi care l-au propulsat printre primele nume de pe lista de transferuri a multor cluburi europene, însă mutarea sa nu va fi uşor de realizat.

În primul rând, din cauza agentului său, Mino Raiola, super agentul căruia va trebui să i se plăteacă un comision mare de către orice club l-ar transfer. Daily Star a aflat şi ce pretenţii contractuale are Erling Haaland pentru a se despărţi de Borussia Dortmund. Sursa citată scrie că Haaland vrea un contract pe cinci ani la viitoare sa echipă, dar şi un salariu de 18 milioane de euro pe sezon.

Laporta îl vrea pe Haaland la FC Barcelona, chiar dacă situaţia financiară de pe Camp Nou nu e deloc roz: "Am toate cărţile pregătite!"

Joan Laporta e gata să facă o mişcare-fulger pe piaţa transferurilor pentru redresarea Barcelonei, în cazul în care va câştiga alegerile la preşedinţia Barcelonei, care vor fi pe 7 martie. Laporta "are toată cărţile pregătite" pentru transferul lui Erling Haaland (20 de ani), o mutare menită să întărească echipa Barcelonei, greu încercată în ultimii ani, dar mai ales după plecarea lui Luis Suarez.

Întrebat despre transferul lui Haaland, Joan Laporta a anunţat că e pregătit să mute pe piaţa transferurilor pentru a întări echipa. "Dacă va trebui să întărim echipa, am toate cărţile pregătite să fie jucate!", a anunţat Laporta, care are o relaţie foarte bună cu Mino Raiola, super agentul lui Erling Haaland. Haaland a marcat o dublă în meciul FC Sevilla - Borussia Dortmund 2-3, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, miercuri.

Afla mai multe despre: haalandtransfercontractnegocieri 

viewscnt
Articole similare