Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine minte la FCSB? Dică: ”I-am spus lui Budescu de două zile că-l voi schimba” vs. Budescu: ”M-am simţit folosit, nu ştiu de ce m-au schimbat”

Cine minte la FCSB? Dică: ”I-am spus lui Budescu de două zile că-l voi schimba” vs. Budescu: ”M-am simţit folosit, nu ştiu de ce m-au schimbat”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică nu reuşeşte să ţină în frâu vedetele de la FCSB. După ce s-a certat de mai multe ori cu Denis Alibec, acum a venit rândul ca antrenorul steliştilor să intre în conflict cu Constantin Budescu.

Schimbat după doar 45 de minute, Budescu a răbufnit la finalul meciului. L-a atacat direct pe Dică, a folosit pluralul făcând aluzie şi la Gigi Becali şi s-a declarat deranjat de modul în care Dică s-a comportat cu el. De cealaltă parte, Dică spune total altceva. Oare cine minte la FCSB?

”Am făcut un joc bun, am început bine şi am obţinut o victorie importantă. Am avut mici probleme pe faza defensivă, dar tocmai d-aia am făcut şi acele modificări la pauză şi am reglementat lucrurile. Nu le-am dat nicio şansă în a doua repriză celor de la Craiova. Am avut atitudine bună.

Am avut o discuţie cu Budescu în urmă cu două zile, i-am explicat că va juca 45-50-60 de minute dacă noi vom conduce. Ştia că nu va juca tot jocul, am preferat să-l menajez.

Alibec a avut o atitudine bună, a depus mult efort, dar încă nu reuşeşte să marcheze. <<Bizonul>> a jucat puţin, dar şi el are ceva probleme de sănătate. Va trebui să am grijă în acest final de campionat cum gestionez lucrurile. Va veni vremea când Gnohere va juca mai mult.

Noi şi CFR Cluj avem şansele cele mai mari acum de a câştiga titlul. Vine o deplasare grea cu Astra, trebuie să avem o atitudine bună ca să câştigăm”, a spus Dică.

MINTE DICĂ?

Constantin Budescu şi-a contrazis antrenorul la interviurile de la finalul meciului. Mijlocaşul a negat că ar fi avut vreo problemă medicală sau vreo discuţie cu Dică în care să fie anunţat că va fi schimbat.

Mai mult, Budescu a spus că nu a primit absolut nicio explicaţie de la Dică.

Eu n-am păţit nimic, nu ştiu ce a păţit Dică. Sunt supărat, mă simt nerespectat. În această seară m-am simţit folosit. Şi-au făcut treaba cu mine. Nu ştiu de ce am fost schimbat.

Nu mi-au spus de ce, mâine o să vorbim probabil. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în această seară. O să le spun şi lor. Dacă ei cred că aşa e normal, e problema lor. Chiar n-am înţeles schimbarea. Eu încerc să-mi fac treaba pe teren”, a spus Budescu.

Afla mai multe despre: dicabudescuscandalfcsb 

viewscnt
Articole similare