Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine pleacă de la Dinamo? Iuliu Mureşan a dat din casă: „Facem eforturi mari”

Cine pleacă de la Dinamo? Iuliu Mureşan a dat din casă: „Facem eforturi mari”

Superliga

Comentarii

Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a treia a Ligii I. Dinamoviştii au reuşit să obţină victoria după ce au fost conduşi cu 1-0.

„Câinii” au obţinut astfel a doua victorie în Liga I şi au dat semne că echipa îşi doreşte mai mult anul acesta.

Conducere lui Dinamo şi fanii DDB fac eforturi foarte mari pentru a aduce linişte financiară la echipă.

Iuliu Mureşan, preşedintele executiv a lui Dinamo, a vorbit despre situaţia anumitor jucători şi care sunt şansele ca ei să rămână în „Ştefan cel Mare”.

„Da, Răuţă a renunţat la acel proces. E jucătorul nostru şi nu e niciun fel de problemă. La fel şi Filip, nu ar fi o problemă. Are sânge şi spirit de dinamovist.

Aş vrea să-şi dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă”

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaş din România. Vorbim constant. El e accidentat şi nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forţat de vreo decizie. Aş vrea să-şi dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă”, a declarat Iuliu Mureşan.

Mureşan a vorbit şi despre Deian Sorescu, omul care aduce punctele!

Sorescu e vedeta echipei. E un jucător mare. S-ar putea, dacă părăseşte echipa, printr-un transfer care să fie bun pentru club. Dar, în situaţia în care suntem, e foarte greu să ne despărţim de vreun jucato pentru că îl putem înlocui doar cu cineva de la echipa a doua.

Doar o echipă vinde la asemene preţuri, dar e şi mult marketing”

Nu e ciudat. Doar o echipă vinde la asemene preţuri, dar e şi mult marketing. Dar şi Dinamo va vinde la asemenea preţuri într-un an sau doi. Sunt aceşti jucători tineri, iar asta se caută. Aşa a făcut şi rivala noastră.  A dat bani pe tineri şi se vând acum pe sume mari. ”, a adăugat oficialul „câinilor”.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare