Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine pregăteşte o super ofertă pentru Salah! Suma oferită pentru egiptean şi ce cuplu teribil ar forma acolo

Cine pregăteşte o super ofertă pentru Salah! Suma oferită pentru egiptean şi ce cuplu teribil ar forma acolo
Comentarii

Juventus este gata să pună pe masă 200 de milioane de euro pentru a-l aduce pe fotbalist în Serie A. Pentru Ronaldo campioana Italiei a plătit jumătate din această sumă.

Cota lui Mohamed Salah a crescut în ultimul an după ce Liverpool a ajuns să se bată pentru titlu în Premier League şi a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul trecut. La 26 de ani, atacantul este evaluat la 150 de milioane de euro, dar există cluburi dispuse să plătească şi mai mult pentru a-şi asigura serviciile lui.

Astfel, Juventus este pregătită să facă în această vară o propunere de transfer în valoare de 200 de milioane de euro. Se pare că un cuvânt important în mutare îl are şi Cristiano Ronaldo care şi-ar fi dat acordul ca egipteanul să ajungă la Torino. Suma aruncată în joc de italieni pare a fi una tentantă pentru şefii cormoranilor care ar fi dispuşi să îl lase pe Salah să revină în Serie A după doar doi ani. 

Salah are parte de un nou sezon remarcabil la Liverpool. Este cel mai bun marcator din Premier League cu 17 goluri înscrise la egalitate cu argentinianul Aguero. Fotbalistul a ajuns la Liverpool în schimbul a 40 de milioane de euro în vara lui 2017. 

Afla mai multe despre: salahjuventusliverpool 

viewscnt
Articole similare