Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine s-ar fi aşteptat? Djokovic este acţionarul majoritar al unei companii de biotehnologie care lucrează la un tratament pentru covid-19!

Cine s-ar fi aşteptat? Djokovic este acţionarul majoritar al unei companii de biotehnologie care lucrează la un tratament pentru covid-19!

Tenis

Comentarii

Liderul ATP Novak Djokovic, care a stârnit controverse prin faptul că nu a fost lăsat să rămână în Australia deoarece este nevaccinat împotriva coronavirusului, este acţionarul majoritar al unei companii daneze de biotehnologie care lucrează la un tratament pentru covid-19 fără legătură cu imunizarea, informează The Guardian.

Djokovic a cumpărat 80 la sută din acţiunile QuantBioRes în 2020.

Ivan Loncarevic, director executiv al companiei, a confirmat pentru Reuters implicarea lui Djokovic. El a mai declarat, pentru Financial Times, că nu a mai discutat din luna noiembrie cu tenismenul şi că sportivul nu este “antivaccinare”.

QuantBioRes are angajaţi aproximativ 11 cercetători care lucrează în Danemarca, Australia şi Slovenia, a precizat Loncarevic, care a subliniat că se lucrează la un tratament, nu la un vaccin.

Pe site-ul companiei se menţionează că s-a început dezvoltarea unui “mecanism de dezactivare” pentru covid-19 în iulie 2020.

Compania îşi propune dezvoltarea unei peptide care să împiedice coronavirusul să infecteze celulele din corpul uman. Testele clinice pentru tratamentul dezvoltat ar putea începe în această vară, în Marea Britanie.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare